Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Як Херсонська міська влада використовувала кошти на благоустрой міста у 2017 році ? Що виявили результати громадського моніторингу ?

У п’ятницю 6 липня о 10-00 у «Кризовому медіа-центрі. Херсон» (вул. Пилипа Орлика (кол. 9 Січня), 30, офіс 33) за круглим столом обговорять результати громадського моніторингу ефективності бюджетних видатків за програмою «Благоустрій міста Херсона», висновки за 2017 рік, рекомендації та побажання на майбутнє.

Питання круглого столу:

Що виявили результати громадського моніторингу ?

Які висновки на подальшу долю міських бюджетних программ?

Спікери:

  • Анатолій Скороход, керівник ГО «Європейський вектор розвитку»;
  • Ірина Бродовська, експерт ГС «Об’єднання народного контролю України».
  • Тетяна Золотухіна, експерт ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва».

Запрошуємо на захід громадських активістів, представників всіх зацікавлених ЗМІ !

Особливо будемо  раді конструктивному диалогу з міськими депутатами членами міськвиконкому,  та чиновниками  херсонського міськвиконкому!

 

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»  за матеріалами ГО «Європейський вектор розвитку» (м. Херсон)

__________________________________________________

Захід буде проведено в рамках проекту ГО Європейський вектор розвитку» на тему: «Моніторинг ефективності бюджетних видатків інструментами ПЦМ за бюджетною програмою «Благоустрій міста»» який реалізується сприяння ГО «Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень, при підтримці ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за кошти  Національного фонду підтримки демократії (NED м. Вашингтон, США).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>