Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Як Миколаївська міська влада використовувала кошти на енергозбереження у 2017 році? Що виявили результати громадського аудиту?

У понеділок 16 липня о 15-0017-00 у Бізнес-центрі «Олександрівський» (м. Миколаїв, вул. Нікольська, 25.) за круглим столом обговорять результати громадського аудиту ефективності бюджетних програм, що реалізовані Департаментом енергетики, енергозбереження та впровадження інноваційних технологій миколаївської міської ради у 2017р..

Питання круглого столу:

  • Що виявили результати громадського аудиту?
  • Які висновки на подальшу долю міських бюджетних программ?

Спікери:

 

  • Анна Кашуба – голова ГО «Фонд ініціативного розвитку»;

 

  • Тетяна Золотухіна – експерт ГО «Фонд розитку м.Миколаєва;
  • Представник Департаменту енергетики, енергозбереження та впровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради.

Запрошуємо на захід громадських активістів, представників місцевого бізнесу,  всіх зацікавлених ЗМІ !

Особливо будемо  раді конструктивному диалогу з міськими депутатами членами міськвиконкому, та посадовим особам органів місцевого самоврядування м. Миколаєва!

Довідки за тел.: (050)-394-99-84.– Анна Кашуба.

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» за матеріалами ГО «Фонд ініціативного розвитку

________________________________________________________________

Захід буде проведено у рамках проекту ГО «Фонд ініціативного розвитку» на тему:«Порівняльна оцінка ефективності бюджетних програм, реалізованих Департаментом енергетики, енергозбереження та впровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради у 2017р .»,  який реалізується при підтримці ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за кошти Національного фонду підтримки демократії (NED м. Вашингтон, США).

Проект спрямований на підвищення ефективності використання бюджетних коштів внаслідок впровадження енергозберігаючих технологій. Також очікується, що проект сприятиме прозорості та відкритості бюджетних процесів Миколаївщини.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>