Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

ЧИ Є ДОБРЕ ТА ГАРМОНІЙННЕ САМОВРЯДУВАННЯ НА ПІВДНІ УКРАЇНИ? (Анонс прес-клубу)

Дата проведення: 27 липня 2018 року  (10:00 — 12-00).

Місце проведення: Кризовий медіа-центр. м. Миколаїв. (КМЦ.Миколаїв. Пр. Центральний 68 , 2 поверх, вхід зі студії «Імідж»).

Реформи фінансової децентралізації та місцевого самоврядування дали  громадам міст обласного значення та ОТГ всі повноваження та ресурсні можливості для налагодження належного врядування, що зможе зрівняти якість життя центру та периферії. Лідери почули добрі поради. Є і «ждуни» і «громади-скептики», що тримаються за радянське минуле!

Директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ) Михайло Золотухін представить  результати 2—х досліджень:

По-перше, Можливості гармонії інтересів центру периферії при формуванні та реалізації стратегічних планів, цільових програм у 2017 р.-18 за кошти інфраструктурної субвенції та місцевих бюджетів на прикладі 4-х ОТГ Миколаївщини. Динаміка показників первинного та вторинного громадського аудитів у 4-х ОТГ Миколаївщини (Баштанської міської, Воскресенської селищної та сільських Кам’яномостовської і Куцурубської ОТГ) у релізі моніторингу, що на http://frgn.mk.ua/?p=10018;

По-друге, Викликів доступу до бюджетної інформаці по результатам 54 ОТГ та міст обласного значення Миколаївщини (24 громад) та Херсонщини (30 громад) на червень-лютий 2018р.

Представники 4-х згаданих ОТГ разом з учасниками прес-клубу прокоментують динаміку процесів.

«Мережевий моніторинг бюджетів місцевого самоврядування півдня України по доброчесності впровадження принципів відкритості, прозорості»

Запрошуємо місцеві медіа, громадських експертів та практиків до обговорення викликів, здобутків реформ та пошуку рецептів спроможних гармонійних місцевих громад!

Контакти для зв’язку:

aniku1515@gmail.com, (096) 936-42-24 – Анна Нікуліна (координаторка  «КМЦ. Миколаїв»).

fondnikol@gmail.com, (0512)47-38-79, (067) 512-16-32  −Михайло Золотухін, (директор ФРММ).

_________________________________________________________________

Прес-клуб відбудется в рамках проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» (ФРММ) на тему: «Місцева демократія для гармонійного розвитку сіл в ОТГ Миколаївщини» за підтримки МФ «Відродження».

Є черговим заходом проекту «Залучення мешканців сіл та міст до формування та комплексного розвитку спроможних територіальних громад», що реалізується Фондом при партнерстві з Миколаївською обласною радою, Миколаївською на виконання завдання 3.2.2. Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2020 року.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>