Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

ЧИ ДОПОМОЖУТЬ ПЕРШІ МІСЦЕВІ ГРОМАДСЬКІ БЮЖЕТНІ СЛУХАННЯ НАЛЕЖНОМУ ЕФЕКТИВНОМУ САМОВРЯДУВАННЯ У МИКОЛАЄВІ ?

Дата проведення: 30 жовтня 2018 року (10:00 — 12-00).

Місце проведення: Кризовий медіа-центр. м. Миколаїв. (КМЦ.Миколаїв. Пр. Центральний 68, 2 поверх, вхід зі студії «Імідж»).


Реформи фінансової децентралізації та місцевого самоврядування дали містам обласного значення та ОТГ всі повноваження та ресурси для налагодження комфортного життя мешканців та розвитку громад.
Ефективності витрачання коштів громад заважає не належне виконання місцевими посадовцями і депутатами вимог національного законодавства та брак системи контролю. Це підтвердили висновки щорічних громадських моніторингів аудитів, що проводять з 2015 року учасники «Експертно-громадської ради виконавчого комітету Миколаївської міської ради» (ЕГР) та громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!».
12 громадських об’єднань та 1 ОСББ за рішенням НГР та відповідно до вимог національного законодавства, Статуту м. Миколаєва та місцевого положення ініціювали проведення у листопаді перших загальноміських громадських слухань з питань з питань прозорості та ефективності бюджетного процесу у м. Миколаєві 2017-2019 роки. Ініціатива зареєстровано на сайті міськради на https://mkrada.gov.ua/content/gromadski-obgovorennya.html .
Також ініціативу підтримала «Колегія громадських рад міста Миколаєва», запропонував своїм рішенням 16 жовтня миколаївському міському голови долучитися до підготовки і проведення громадських слухань, створів своїм розпорядженням відповідний організаційний комітет.
Спікери:

Михайло Золотухін – директор ГО «Фонд розвитку Миколаєва»;

Артем Ващиленко- голова Експертно-громадської ради миколаївського міськвиконкому;

Олександр Юлевич – голова громадської ради при Департаменті ЖКГ Миколаївської міськради»
Також запрошено представник миколаївського міськвиконкому.

Запрошуємо місцеві медіа, громадських експертів та практиків до обговорення викликів належного, ефективного врядування бюджетом м Миколаєва!

Контакти для зв’язку:

aniku1515@gmail.com, (096) 936-42-24 – Анна Нікуліна (координаторка «КМЦ. Миколаїв»).

fondnikol@gmail.com, (0512)47-38-79, (067) 512-16-32 −Михайло Золотухін, (директор ФРММ).

_________________________________________________________________
Прес-клуб відбудется в рамках проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» (ФРММ) на тему: «Від цілосності до ефективності місцевих бюджетів 4-х областей України» за підтримки посольства Великої Британії в Україні».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>