Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Скільки коштує мешканцям тотожні послуги місцевих посадовців? (Анонс)

Відповідь на це питання знайдуть 4 грудня 2018 р. учасники круглого столу на тему: «Що ховається в місцевих бюджетах Херсонщини?, що відбудеться з 12:00 по 14-00 у КМЦ. Херсон (вул. Пилипа Орлика, 30, оф. 33)

У програмі обласного круглого столу – обговорення громадськими експертами, посадовцями органів місцевого самоврядування м. Херсону, м Каховка,  Присиваської і Копанівської ОТГ висновків аудиту громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» щодо:

  • Рейтингу громад півдня та сходу України на основі аналізу цілісності бюджетного циклу від бюджетного запиту до звіту про виконання паспорту бюджетної програми 2017-18 р.;
  • Аналізу практик ефективності виконання місцевих бюджетних програм 2017р. з відповідним горизонтальним аналізом 4-х сфер (ЖКГ, освіта, охорона здоров’я, державне управління).

Експерти-модератори:

Олександр МОШНЯГУЛ – голова ГО «Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень» (ПЦПСД) ;

Володимир МОЛЧАНОВ – експерт ПЦПСД;

Тетяна ЗОЛОТУХІНА- методист проекту, експерт ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва».

Запрошуємо місцеві медіа, депутатів, громадських експертів та практиків до обговорення  стану, викликів реформи бюджетної децентралізації на місцевому рівні.

 

Прес-служба ГО «Фонд розвитку міста миколаєва» за матеріалами ГО«Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень»

____________________________________________________________

Круглий стіл відбудеться в рамках проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» (ФРММ) на тему: «Від цілісності до ефективності місцевих бюджетів 4-х областей України» за підтримки посольства Великої Британії в Україні».

Мета проекту: Запровадити міжнародні стандарти прозорого та підзвітного процесу бюджетування  у принаймні 16-х пілотних місцевих громадах (містах регіонального значення та  об’єднаних територіальних громадах) в 4-х областях півдня та сходу України.

Партнери проекту:  ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики»; Херсонська ГО«Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень»; ГО «Кризовий медіа — центр «Сіверський Донець» (Сєверодонец

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>