Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

«Боротьба під ковдрою», або прийняття бюдету міста по-миколаївськи

Нажаль органи місцевого самоврядування Миколаєва зробили крок назад на шляху до прозорого, ефективного, демократичного бюджетного процесу.
Проект міського бюджету, 2019 не було оприлюднено навіть 19 грудня після його винесення міськвиконкомом для розгляду депутатами. За три дні «боротьби під ковдрою» депутати майже у північ проголосували «ЗА» щось невідоме громаді міста.
20 днів проект рішення міської ради з повним текстом проекту бюджету не був розміщено на офіційному сайті міськради. 


Не відбулось обговорення проекту бюджету на постійних депутатських комісіях , громадських дорадчих органах, робочої групи миколаївського міського голови з питань вдемократичності та ефективності бюджетного процесу, перших загальноміських бюджетних слуханнях та інших громадских платформах.
СПОДІВАЄМОСЬ ВИПРАВИТИ СИТУАЦІЮ. Саме для цього ми запрошуємо до участі у підготовки і проведенні перших загальноиіських слухань з питань прзорості та ефективності бюджетного процесу у м. Миколаєві 2017-19 рік. Слухання відбудуться 26 січня 2019 року у сесійної залі міської ради з 11 -00 .

Михайло Золотухін, 
Координатор оргкомітету слуханій та заступник голови Експертно-громадської ради втконавчого коміткту Миколаївської міської ради.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>