Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Анонс міжрегіональної конференції з питань ефективності місцевих бюджетів

Дата проведення: Пятниця, Першого березня 2019 р (09-00-17-00).

Місце проведення: Бізнес-центр Олексанрівський (Прес центр, вул. Нікольска 25, м. Миколаїв).

У конференції тему: «Від цілісності до ефективності місцевих бюджетів 4 областей України» візьмуть участь як громадські експерти з Миколаївської, Дніпропетровської , Луганської, Донецької областей і м. Києва, так і представники:

  • Органів місцевого самоврядування з: м. Миколаєва, м Дніпро та об’єднані територіальні громади Миколаївської області (Баштанcька, Вознесенська, Новобузська міські; Березанська і Воскресенське селищні і Коблевська сільська);
  • Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади , органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ  і організацій (МОЦППК);
  • Миколаївського управління південного офіcу Державної аудиторської служби.

Ми підведемо підсумки проекту що реалізується у 16-ті місцевих громадах Миколаївської, Херсонської, Дніпропетровської та Луганської областей учасниками громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!».

Разом напрацюємо пропозицій органам публічної влади щодо удосконалення методології моніторингу та оцінки результативності бюджетних програм місцевих бюджетів та приведення діючих нормативно-правових актів у відповідність із національним законодавством України.

 Запрошуємо представників місцевих ЗМІ!

Конференція буде проходити за адресою: м. Миколаїв, вул.. Нікольська 25. Бізнес-центрі «Олександрівський» 1-го березня 2019 р з 09-30 до 17- 00.

Початок реєстрації о 09-00.

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

_____________________________________________________________________

Захід відбудеться в рамках проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» (ФРММ) на тему:«Від цілісності до ефективності місцевих бюджетів 4 областей України» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні в рамках діяльності громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!».

Мета проекту: Запровадити міжнародні стандарти прозорого та підзвітного процесу бюджетування у принаймні 16-х пілотних місцевих громадах (містах регіонального значення та  об’єднаних територіальних громадах) в 4-х областях півдня та сходу України.

Партнери проекту: ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики»; ГО «Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень» (м Херсон); ГО «Кризовий медіа — центр «Сіверський Донець» (Сєверодонецьк).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>