Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Анонс набору у «Школу екскурсоводів»

Запрошуємо жінок — краєвидів м. Миколаєва навчитись основам організації проведення екскурсій, розробки унікальних туристичних маршрутів рідним містом та започаткувати власний бізнес-проект у місті.

До програми навчання екскурсоводів входить: теоретична і практична підготовка, вивчення і оволодіння методичними прийомами проведення екскурсій, складання бізнес-планів, калькуляція маршрутів, психологія роботи з різними групами туристів, а також вивчення історії і пам’яток Миколаєва.

Випускники навчання підготують «пакет екскурсовода» і авторську екскурсію.

Для участі у тренінгах до 15 вересня 2019 року запрошуємо заповнити Форму https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9TTxJ92mRN6A4giAwz33M-8zJUphR8BHFk3sCwQ9Jn9xLBA/viewform?vc=0&c=0&w=1.

За більш детальною інформацією звертатися: 

тел.:37-43-97, e-mail: о.shevchenko@mkrada.gov.ua, Олександр Шевченко. 

Ініціатива для сприяння участі жінок в місцевому економічному розвитку реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» спільно з Департаментом Економічного розвитку Миколаївської міської ради та за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади, яке підтримала спільну діяльність Асоціації міст України (АМУ) та проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), який в Україні впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ).

Мета ініціативи: сприяння розвитку та просуванню підприємництва у сфері туризму та створення нових робочих місць шляхом навчання жінок міста мистецтву екскурсієведення та започаткування власної справи

Публікацію підготовлено в рамках реалізації гендерної ініціативи «Школа екскурсоводів – проведення тренінгів для жінок м. Миколаєва». Реалізація ініціативи стала можлива за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади, яке підтримала спільну діяльність Асоціації міст України (АМУ) та проєкту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проєкт ПРОМІС), який в Україні впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ). 

Зміст публікації є виключно думкою авторів та не обов’язково відображає офіційну позицію Міністерства міжнародних справ Канади. Більше про Проєкт ПРОМІС на веб-сайті www.pleddg.org.ua.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>