Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Знайти порозуміння щодо шляхів розвитку Березанській селищній ОТГ

Запрошуємо 30 жовтня 2019 р. представників органів місцевого самоврядування, старост, активістів і депутатів сіл Березанської селищної ОТГ і ЗМІ за круглим столом на тему: «Гармонійні реформи та належне управління ОТГ Березанщини».

У програмі круглого столу:
Обговорення напрацювань учасників медіацій, що проведено у вересні-жовтні у всіх 4-х старостинських округах та наступні кроки для вирішення проблем якості доріг та становлення належного врядування у Березанській селищній ОТГ.
Експерти #ГромадськаПрефектура та «Мережі ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії» презентують антикорупційний пакету місцевих нормативно — правових актів.
Також за кавою у дружньому колі обговоримо як зменшити ризики дитячих хвороб становлення доброчесного місцевого самоврядування та гармонії між центром та периферійними селами.
Експерти-модератори:
Олексій СИДОРЧУК — заступник голови Березанської районної ради;
Михайло ЗОЛОТУХІН – директор ГО «Фондрозвитку м. Миколаєва»;
Тетяна ЗОЛОТУХІНА — експерт ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»;
Вікторія ЦАРЬОВА – начальник відділу Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (БВПД);
Місце проведення:зал засідань Березанської селищної ради (вул. Центральна, 86, смт. Березанка).
Початок реєстрації: 09-45. Час проведення: 10-00 – 12-00.
_____________________________________________________________
Круглий стіл проводиться в рамках проекту «Добрі дороги у гармонійних громадах Березанщини», що реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» за підтримки МФ «Відродження» та при партнерстві з ГО «ЕКО Березань», Березанською райрадою та виконкомами Березанської, Коблевської ОТГ та Миколаївським місцевим центром ПВПД в рамкх діяльності коаліції #ГромадськаПрефектура.
Діалог за дружньою кавою відбудеться за підтримки проекту «Посилення децентралізації: антикорупційні політики для нових об’єднаних територіальних громад», що реалізується ГО «Чернігівський Центр Прав Людини» при партнерстві з ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії та в рамкх діяльності «Мережі ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії».
Круглий стіл є черговим заходом проекту «Дієві механізми гармонійного розвитку сіл в об’єднаних територіальних громадах Миколаївщині»,, що реалізується Фондом при партнерстві з Миколаївською облрадою, Миколаївською ОДА згідно на виконання технічного завдання 3.2.1.4. Плану заходів з реалізації у 2018-2020 роках Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2020 року.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>