Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Три лекції та практикум у Школі екскурсоводів Миколаєва.

Цікава хроніка спільног проекту ГО «Фонд розвитку м.Миколаєва» та  міськвиконкомом . Дякуємо Асоціації гідів за професійність, 20 ти випускницям за натхнення а донору з Асоціації міст України за підтримку!

Протягом тижня з 28 жовтня по 2 листопада 2019 року в рамках проєкту «Школа екскурсоводів – проведення тренінгів для жінок м. Миколаєва» для 20 учасниць проєкту були проведені 3 лекції -тренінги на наступні теми:
— Методика проведення пішохідних екскурсій.
— Вибір об’єктів показу та складання тематичних екскурсій.
— Відвідування святкового творчого вечора краєзнавця та історика В.В. Щукіна «Миколаївщина крізь призму історії».
Проведено 1 практичне заняття на тему: учбова-методична екскурсія «Національні меншини Миколаєва», на якому учасниці ознайомились з детальною інформацією, підходами щодо розробки туристичних маршрутів з урахуванням інформації щодо національних меншин Миколаєва.

Довідкова інформація: проєкт «Школа екскурсоводів – проведення тренінгів для жінок м. Миколаєва», розроблений ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» спільно з департаментом економічного розвитку Миколаївської міської ради та реалізується в рамках конкурсу короткострокових гендерних ініціатив за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади, яке підтримала спільну діяльність Асоціації міст України (АМУ) та проєкту міжнародної технічної допомоги «ПРОМІС».

Михайло Золотухін,

директор ГО «Фонд розвитку м.Миколаєва»

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>