Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Результати та плани адвокасі для ефективності бюджету Миколаєва та Вознесенську

Обговорили 3 червня 2020 р. на нараді коаліці Громадська Префектура у цифровому форматі е- – конференції.

Учасниками зустрічі стали 5 представників коаліції #ГромадськаПрефектура, що обговорили результати моніторингівв в ефективності місцевих бюджетів на освіту, управління комунальним майном та енергозбереження. А саме:

По-перше, Про чотири з восьми рекомендацій громадських префектів ВО «Вознесенська асоціація розвитку місцевої демократії у сфері управління комунального майна, що почули  у вознесенській міської раді.

По-друге, Про чотири моніторинги ефективності видатків бюджету Миколаєва:

  • ГО «Фонд ініціативного розвитку», що презентував результати моніторингу  ефективності інвестицій бюджету в енергозбереження у м. Миколаєві. Пост- реліз е-конференції коаліції, що відбулась 22 травня на базі Експертно-громадської ради миколаївського міськвиконкому.
  • ОСН «Ялти», що запросив миколаївську громадськість, депутатів і посадовців обговорити результати моніторингу ефективності бюджетних вижаті на боротьбу зі стихійними звалищами у Заводському районі м. Миколаєва. Анонсе-конференції , що відбудеться 11 червня на на базі Експертно-громадської ради миколаївського міськвиконкому
  • ГО «Учбово-методичний центр захисту прав людини» та ІГ «Антикорупційни ініціативи Миколаївщини», що запросили миколаївську громадськість, депутатів і посадовців обговорити результати моніторингу ефективності видатків  миколаївців на капітальні ремонти та освітні послуги. Анонсе-конференціїїї  , що відбудеться 17 червня на базі Експертно-громадської ради миколаївського міськвиконкому.

Так триває підготовка пакету рекомендацій, що будуть оформлені як проекти доручень місцевих голів від коаліції Громадська Префектура та/або громадських дорадчих органів при виконавчих органах місцевого самоврядування.

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Е-конференція відбулась в рамках проекту «Демократія та законність для ефективних місцевих бюджетів на півдні України» », який реалізує ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ) за підтримки NED та в рамках діяльності коаліції «Громадська префектура»

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>