Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

#ГромадськаПрефектура для ефективних місцевих бюджетів на півдні України (Анонс)

Дата проведення: з 11-00- 14-00, 26 червня (п’ятниця)  2020 р.

Місце проведення: Бізнес-центр Олексанрівський (малий зал, вул. Нікольска 25, м. Миколаїв).

У програмі міжобласного круглого столу «#ГромадськаПрефектура Півдня України — нові виклики /нові можливості діяльності»:

  • Підведення підсумків конкурсу малих грантів «Демократія та законність для ефективних місцевих бюджетів на півдні України». Узагальнення успішних практик громадянського впливу на ефективність витрат місцевих бюджетів;
  • Обговорення практик взаємодії громадянського суспільства та органів публічної влади для ефективних, прозорих і підзвітних місцевих бюджетів на півдні України;
  • Аналіз зовнішніх та внутрішніх викликів в роботі громадських об’єднань, причин їх виникнення та розробка заходів мінімізації їх негативного впливу на успіх;
  • Розробка перспективного плану діяльності коаліції ««#ГромадськаПрефектура.

За результатами заходу ми напрацюємо подальших кроки розвитку коаліції #ГромадськаПрефектура як сервісу громадськості як представників прав та інтересів мешканців при прийнятті рішень влади!

Запрошуємо громадянських активістів, експертів, депутатів і місцевих посадовців та медіа з Миколаївської  Херсонської та Одеської областей.

УВАГА! Список учасників та остаточна програма конференції з темами выступив формуються на основі заявок  на участь у конференції, що  приймаються до 12-00,  24 червня 2020 року.

Учасники, що пройшли конкурс, отримають підтвердження з програмою конференції до 24 червня 2020р. до 17-00.

Організатори забезпечують відібраним учасникам харчування учасників конференції у період її проведення, відшкодовують витрати на проїзд в межах вартості квитків на потяг (купе або 2 клас в поїздах Інтерсіті) чи автобус.

У разі виникнення додаткових запитань, звертайтеся Олена Вартанян на адресу fondnikol@gmail.com або за телефоном +38 0512 47-38-79.

 Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» _______________________________________________________________

Круглий стіл є підсумковим заходом проекту Демократія та законність для ефективних місцевих бюджетів на півдні України», якій реалізовано ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Національного Фонду підтримки демократії (NED) в рамках діяльності Мережі із розвитку місцевої демократії» 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>