Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Анонс обговорень у Матиясово:Виклики та рецепти Березанської ЕКО- громади.

 

Шановні краєзнавці, екологи та місцевих депутатів! Робоча група селищного голови запрошує до ВАС до обговорення болючих екологічних викликів Стратегії розвитку! Березанської ОТГ на 2020-2026 рік .

Перша у серії лютневих фокус – груп відбудеться о 10-00, 5 лютого 2021 р. у приміщенні Матиясівського старостату (вул. Миру 1, с Матиясове)

У програмі заходу:

По — перше, презентація перших результати громадської експертизи Стратегії розвитку Березанської селищної ОТГ до 2024 р. (у форматі Стратегічної екологічної оцінки);

По — друге, обговорення ключових екологічних проблем округу вирішення яких потребує включення у Стратегію громади до 2026 року;

По — третє, збір пропозицій щодо делегування представників  округу у склад Стратегічгічної . ради Березанської селищної громади.

Нагадуємо, що обговорення дієвих рецептів для гармонійної Березанської ЕКО- громади Ініціювала  робоча група селищного голови за першими результатами громадської експертизи стратегічної екологічної оцінки Стратегії розвитку Березанської ОТГ на період 2020 – 2024 роки. Реліз засідання 21 січня 20201р на http://frgn.mk.ua/?p=12121&fbclid=IwAR3EUeEGboo9ONgfTuq3COPWwusZsL9q00yjs3kIJdXg2T0QOv_GUPQqIAk 

Чекаємо заявки учасників фокус- групи !.

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Серія фокус-груп СЕО у старостинських округах Березанської громади відбувається за підтримки проекту «Дієва стратегія для гармонійної Березанської ЕКО — громади», що реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.

EU4USociety – спільний проєкт Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.

Проект реалізується ФРММ спільно з Березанською селищною радою, ГО «ЕкоБерезань» та ВГО «Національний екологічний центр України», з КУ РЛП «ТИЛІГУЛЬСЬКИЙ» в рамках діяльності коаліції #ГромадськаПрефектура у складі Мережі ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>