Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Онлайн конференція щодо взаємодії прибережних міст України з питань розвитку річок та маломірного судноплавства в Україні.

Онлайн конференція щодо взаємодії прибережних міст України з питань розвитку річок та маломірного судноплавства в Україні.

 

Коли: 25 червня 2021 з 15:00 до 17:00

 

Цільова аудиторія:  представники місцевої влади та водного транспорту прибережних міст Одеси, Херсону, Миколаєва, Каховки, Скадовську, Дніпро, Черкас, Запоріжжя, Києва, Маріуполя, Державної регуляторної служби України, Державної служби морського та річного транспорту України.

 

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/tKDD491vdKQJjGV78

Безпосередньо приєднатися до конференції Zoom https://us02web.zoom.us/j/83671082531

Ідентифікатор конференції: 836 7108 2531

До зустрічі в п’ятницю о 15 годині. Орієнтовна тривалість заходу 2 години, питання можна буде озвучити голосом відповідно до регламенту заходу, або в чаті Zoom. Захід організовано Миколаївською регіональною платформою реформ разом із Коаліцією Реанімаційний Пакет Реформ, Миколаївською міською радою у рамках програми «Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст заходу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>