Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Громадські обговорення проекту Стратегії Березанської – ЕКО — громади

Збір пропозицій від усіх мешканців як центру та сіл селищної громади триває з третього липня по третє серпня 2021 р. на сторінці офіційного сайту селищної ради.

Згідно розпорядження селищного голови  усі пропозиції та зауваження вони будуть  узагальнено та  розглянуто на відкритому засіданні Стратегічної ради.

Таким чином буде підготовлено для винесення на розгляд серпневої сесії селищної ради проект модернізованої Стратегії Березанської селищної громади на період 2021-2024 роки.

Запрошуємо мешканців селищної громади до е-обговорення модернізованої Стратегії! 

Запропонований, проект Стратегії протягом квітня- червня підготовила Стратегічна рада. Документ складається трьох частин:

 1 частина: Проєкт Стратегія оновлена (завантажити)

2 частина: Додаток 1 СЕО (завантажити)

3 частина: Додаток 5 Оперативні цілі та заходи (завантажити)

Шановні місцеві активісти! Зауваження та пропозицій, залишайте у коментарях на цій сторінці https://berezanska-gromada.gov.ua/news/1625222481/?fbclid=IwAR0C5frhY-FKkGTeZdEc1LLhsmNiycaAjVACLp4_mWto_abHwD5SNBMec_A.

Нагадуємо, що проект Стратегії вирішення пакету болючих проблем формування ЕКО- громади запропоновано для громадських обговорень Стратегічною радою. Реліз на http://frgn.mk.ua/?p=12569 .

А згаданий пакет болючих проблем:

  • З одного боку, було виявлено  громадська експертизи діючої Стратегії розвитку ОТГ, що була проведена експертами коаліції «Громадська префектура» у форматі стратегічної екологічної оцінки.
  • А з іншого доповнено учасниками серії фокус- груп http://frgn.mk.ua/?p=12441 і сходок жителів усіх 9-ти старостинських округів селищної громади.

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Методичний супровід громадських обговорень відбувається за підтримки проекту «Дієва стратегія для гармонійної Березанської ЕКО — громади», що реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.

EU4USociety – спільний проєкт Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.

Проект реалізується ФРММ спільно з Березанською селищною радою, ГО «ЕкоБерезань» та ВГО «Національний екологічний центр України», з КУ РЛП «ТИЛІГУЛЬСЬКИЙ» в рамках діяльності коаліції #ГромадськаПрефектура у складі Мережі ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>