Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Виклики та шляхи до Мішково — Погорілівської ЕКО — громади

Обговорили представники органів місцевого самоврядування, громадськості з експерами коаліції “Громадська префектура” на нараді, що відбулась 14 січня у приміщені сільради.

Експертка ФРММ та методистка коаліції #ГромадськаПрефектура Тетяна Золотухіна так прокоментувала презентований   Пакет документів —  результати громадської експертизи Стратегії територіальної громади до 2027р.

«..У Стратегії  ОТГ бракує завдань, заходів та проектних ідей щодо вирішення екологічних питань, що важливі для формування спроможної громади у якої комфортно та безпечно ії мешканцям та створені умови для ії сталого розвитку.

Такими питаннями є забезпечення водою потенційних інвесторів, захист біорізномаття  та формування системи погодження зі твердими побутовими відходами.

Рекомендуємо голові своїм розпорядженням створити Мішково-Погорілівську Стратегічну раду, що організує ЕКО модернізацію за участю житетів усіх сіл громади».

Сільський голова Андрій Ботанін погодився з доцільністю створення Стратегічної ради,  зазначив нагальність партнерства з коаліцією для формування спроможної, комфортної і безпечної для мешканців та привабливої для інвесторів для місцевої громади. 

Нагадаємо  що проект стартував в рамках Меморандуму про партнерство та співпрацю для стратегічного розвитку туризму та екології у громаді. 

З питань участі у проєкті звертайтеся на E-mail:fondnikol@gmail.com або за телефоном +38 (0512) 47-38-79.

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Діяльність відбувається за підтримки проєкту «Дієва стратегія для чистої і гармонійної Мішково — Погорілівської ЕКО- громади», що реалізуються ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.

EU4USociety – спільний проєкт Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.

Партнерами проєкту є: Мішково- Погорілівська сільрада; ГО «Наш дім Мішково — Погорілівська ОТГ», ОСН «Перлина гаю» (м. Вознесенськ), МБО «Екологія-Право-Людина» (м. Львів), ТРК НІС-ТВ, https://inshe.tv/, газета «Вечерний Николаев» https://vn.mk.ua/.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>