Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Модернізація Статуту та Стратегії Мішково –Погорілівської – ЕКО- громади

Саме це в рамках ініціативи «Мішково — Погорілівська ЕКО -громада» разпочала 28 січня 2022 р. Стратегічна рада Мішково –Погорілівської ТГ.

Відкриваючі засідання сільський голова Андрій Ботанін побажав успіху, підкреслив важливість завдань, що виконає рада для формування спроможної, комфортної і безпечної для мешканців та привабливої для інвесторів селищaної громади.

Заступник голови  Стратегічної ради та директор ГО «Фонд розвитку м Миколаєва» (ФРММ) Михайло Золотухін, нагадав,  що згідно січневого розпорядження   Стратегічна рада має забезпечити до:

  • 02.2022 напрацювати відповідні рекомендації ЕКО — модернізації Стратегії та  проєкту Статуту,  пакету місцевих НПА у сфері демократії участі, які будуть винесенні на обговорення жителями сіл Мішково-Погорілівської ТГ;
  • 03.2022 за результатами обговорень підготувати пакет місцевих нормативно-правових актів для їх винесення на розгляд сільської ради.

Також команда ФРММ презентувала напрацювання громадських  експертиз ФРММ щодо:

  • Стратегії територіальної громади до 2027р (у форматі Стратегічної екологічної оцінки);
  • Стану забезпечення форм місцевої демократії (ФМД) у ТГ.

Так розпочалось обговорення рекомендацій експертиз щодо ЕКО- модернізації Стратегії ТГ та формування Статуту і Положення про громадські слухання у ТГ. Пакет НПА ФМД.

Запрошуємо членів ради, старост, екологів і краєзнавців до співпраці!

З питань участі звертайтеся на E-mail:fondnikol@gmail.com або за телефоном +38 (0512) 47-38-79.

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Методичний супровід робочої групи відбувається за підтримки проекту «Дієва стратегія для чистої і гармонійної Мішково — Погорілівської ЕКО- громади», що реалізуються ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.

EU4USociety – спільний проєкт Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.

Партнерами проєкту є: Мішково — Погорілівська сільрада; ГО «Наш дім Мішково — Погорілівська ОТГ», ОСН «Перлина гаю» (м. Вознесенськ), МБО «Екологія-Право-Людина» (м. Львів), ТРК НІС-ТВ, https://inshe.tv/, газета «Вечерний Николаев» https://vn.mk.ua/.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>