Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Тренінг: Застосування інструментів локальної демократії: правові та практичні аспекти

 

Активістів Тишківської ТГ запрошують до участі у тренінгу «Застосування інструментів локальної демократії: правові та практичні аспекти». Тренінг проходитиме 4-5 березня 2022 р.

 

Під час тренінгу учасники та учасниці будуть ознайомлені із можливостями, цілями та інструментами участі територіальної громади у вирішенні питань місцевого значення; особливостями їх правової регламентації та практичного застосування.

 

Зміст тренінгу:

  1. Рівні громадської участі у процесі формування та реалізації місцевої політики
  2. Загальний огляд форм участі жителів в управлінні місцевими справами
  3. Місцеві вибори та референдуми
  4. Звернення та електронні петиції
  5. Загальні збори (конференції) жителів за місцем проживання
  6. Місцеві ініціативи
  7. Громадські слухання
  8. Консультації з громадськістю
  9. Громадська експертиза
  10. Консультативно-дорадчі органи
  11. Громадський бюджет
  12. Органи самоорганізації населення

 

Тренери:

  • Золотухін Михайло – директор громадської організації «Фонд розвитку міста Миколаєва» http://frgn.mk.ua/
  • Волошина Алла – голова Кіровоградської обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Асоціація сприяння самоорганізації населення» facebook.com/samoorg.krop

 

Для участі у тренінгу необхідно зареєструватися, заповнивши до 01 березня 2022 р. гугл-форму за посиланням: https://forms.gle/T4oFsKyF6B2GeycR6

 

Усім зареєстрованим учасникам / учасницям буде надіслана докладна програма тренінгу, навчальні матеріали та повідомлено про місце проведення заходу.

 

З усіх уточнюючих питань щодо організації та проведення тренінгу звертайтеся, будь ласка, до Алли Волошиної за телефоном +38 067 611 23 00.

 

Захід проходитиме в межах проєкту «Народовладдя в дії: Кіровоградська область», який реалізуться за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Зміст тренінгу відображатиме позицію КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>