Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Знайти свій рецепт взаємодії «громада — влада» для відновлення та розвитку

Саме це допоможе жителям міста та сіл Новоодеської  ТГ співпраця з коаліцією #ГромадськаПрефектура в рамках партнерського проекту «Дієва місцева демократія у гармонійних громадах Миколаївщини».

20 травня 2022р. відбулася установча робоча зустріч команди проекту за участі голови і секретаря ради, представників місцевого самоврядування і громадськості з центру та усіх старостинських округів міської громади.

Було обговорене не тільки виклики та шляхи відновлення ТГ , а і презентовано  сервіси проекту з розвитку місцевої демократії.

Так протягом травня – листопада 2022 року відбудеться:

1.         Визначення актуальних проблем та потреб для відновлення і відбудови ТГ на принципах належного урядування та на основі можливостей самоорганізації мешканців і різних форм місцевої демократії (ФМД);

2.         Навчальна, консультативна, інформаційно — комунікативна та інша ресурсна підтримка ініціатив з налагодження відповідної взаємодії влада- громада на основі ФМД.

У «Школі громадянської дії» разом з навичками застосування ФМД будуть «прокачені скіли» залучення грантів від місцевих, національних та міжнародних донорів для місцевого, гармонійного розвитку.

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Діяльність відбувається за підтримки проекту «Дієва місцева демократія у гармонійних громадах Миколаївщини», що реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.

EU4USociety – спільний проєкт Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.

Метою проєкту є посилення спроможності членів Новоодеської, Вознесенської, Мішково – Погорілівської, Радсадівської та Березанської ТГ до взаємодії «влада–громада» при вирішенні болючих питань відбудови громад (інфраструктури, життєзабезпечення та місцевої економіки).

Проект реалізується в рамках діяльності коаліції #ГромадськаПрефектура у складі Мережі ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>