Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Креативні маршрути та продукти, що відновлять туризм на Миколаївщині (Реліз підсумкової пресконференції проєкту#THC1130)

Саме це разом з іншими результатами транскордонного проекту «ТУРИЗМ, СПАДЩИНА ТА КРЕАТИВ» (далі #THC1130) презентували на підсумкової прес-конференції яка відбулась 29 червня 2023 р. на дискусійному майданчику «Новий Миколаїв».

Учасниками заходу стали автори та промоутери трьох туристичних продуктів і сьомі маршрутів які формують Україно – Грузино – Болгарський кластер #СкіфськийВсесвіт.

Учасникам заходу командою ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» презентовано історію реалізації проєкту https://docs.google.com/presentation/d/1nGsfNyVOsedSku5iLxuRkV2tohmMdMZI/edit?usp=drive_link&ouid=117226400839967671417&rtpof=true&sd=true, зокрема www.tourndo.com» — вебплатформу згаданого кластеру та пакет з трьох практичних посібників https://drive.google.com/drive/folders/1WbMJzxJZNLVZ5xv_MjsuYHR2Oz42Hfiv та основні досягнення випускників «Школи креативного туризму».

Описание: Изображение выглядит как текст, книга, Публикация, Печать

Автоматически созданное описание

Так відбулись презентації дев’яти креативних туристичних продуктів м. Миколаєва, та Вознесенської, Новоодеської, Єланецької та Галицинівської громад:

  1. Матвіївський борщ з Бичками (м. Миколаїв). Презентація https://youtu.be/BLZVGCuG_sg .
  2. Майстерня Галицинівської Берегині. (Галицинівська ТГ). Відео.
  3. Невідома Таврійка (м. Миколаїв). Презентація.
  4. Єланецький степ (Єланецька ТГ). Презентація.
  5. Музей Кібрика (м. Вознесенськ). Презентація.
  6. Химери дикого степу (м. Нова Одеса). Презентація.
  7. Відтворення давніх традицій в сучасній кераміці (м. Миколаїв). Відео.
  8. Еко-похід місцями культурної спадщини міста Миколаєва. Презентація.
  9. Туристичні магніти Вітовщини (Корабельний район м. Миколаєва та Галицинівська ТГ). Презентація.

Перлиною презентації туристичних продуктів стали майстеркласи та виставки робіт Любави Запесочої, Тетяни Садовничої та Маргарити Прусової.

Урочисто нагородили Анастасію Моклюк та Ігоря Моісєєва, — переможців конкурсу фотографій креативних туристичних продуктів. Їх роботи:


Урочисто нагородили Анастасію Моклюк та Ігоря Моісєєва, — переможців конкурсу фотографій креативних туристичних продуктів. Їх роботи:

Фото Ігоря Моісєєва «Битва». Місце фотозйомки: Єланецька ТГ. Природний заповідник «Єланецький степ», Миколаївська область, Україна.

Фото Анастасії Моклюк «Вбирання нареченої під вінець»

Місце фотозйомки: Фестиваль «Химери дикого степу», м. Нова Одеса, Миколаївська область, Україна.

Фото Анастасії Моклюк «Святкування дня міста».

Місце фотозйомки: м. Нова Одеса, Миколаївська область, Україна

Нагадаємо, що Туризм, спадщина та креатив» є спільним зусиллям трьох країн: Грузії, Болгарії та України, що сформували кластер «Скіфський всесвіт». Він спрямований на те, щоб об’єднати сектори туризму для взаємної вигоди в країнах Чорноморського басейну.

Туризм, спадщина та креатив» є спільним зусиллям трьох країн: Грузії, Болгарії та України, що сформували кластер «Скіфський всесвіт». Він спрямований на те, щоб об’єднати сектори туризму для взаємної вигоди в країнах Чорноморського басейну.

Прес-служба ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва».

Пресконференція відбулась в рамках межах проєкту #THC1130, що реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Georgian Arts and Culture Centre, Tbilisi (GE) за кошти Програми Black Sea Basin (Subsidy Contract No.BSB 1130).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>