Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Основи проєктного менеджменту для продовольчої безпеки у Коблівській ТГ (Реліз навчання)

Тринадцятого грудня 2023 р. у бібліотеці представники ВПО разом з жителями вчились як залучити ресурси для реалізації проєктних ідей з розвитку рослинництва, городництва, послуг креативних індустрій та  діалогу/соціального партнерства у громаді.

Так прокоментували подію ії учасниця та організатор:

“Безкоштовних тренінгів та інших навчальних форм заходів офлайн не так вже і багато. Цінно, що є такі можливості, там де я зараз є. Ще цінніше люди, які рухаються вперед…

Дякую Фонд розвитку м.Миколаєва за візит у громаду!

Дякую учасникам і тренеру, з якими вийшло, як вийшло!

Вважаю, що добре вийшло і неповторно!

Дякую Коблівська публічна бібліотека Коблівська публічна бібліотека за гостинність, у вас дуже камерно і в цьому свій шарм правда, лише гарячих сердець замало!

Міні-театр запав в душу!  А ще справжній український різдвяний символ — дідух, був з нами)) завдяки креативності “чумак” та креатина людина Юрій Шевченко

 — каже активістка Анна Мариморич.

“#ВПО_НовосельціГромади та жителі вивчали де і як знайти ресурси для реалізацій ідей:

— Які є донори почутих ідей з розвитку домогосподарств та малого бізнесу у сферах рослинництва, послуг  з відновлення/інтеграції та креативного туризму;

— Як напрацювати проєкт та грантові заявки/пропозиції владі, що їх зацікавлять.

Сподіваємось, що учасників навчання я надихнув на перетворення ідей у проєктні ідеї!

Дуже дякуємо місцевій команді проєкту та бібліотеці за добру організацію навчання!”- додав керівник проєкту з інтеграції ВПО у життя громади Михайло Золотухін.

Навчальні матеріали https://drive.google.com/drive/folders/1HW_bvCBf9P3V182oUxvBB27cVS2uhBcp?usp=sharing

Далі випускникам навчання ми допоможемо напрацювати проєкти знайти ресурси  різних донорів для їх реалізації.  Взимку їх чекає коуч-супровід  у:

  • Напрацюванні проєктів та їх фінансової/ресурсної підтримки.
  • Просуванні  рішень ради щодо включення проєктних ідей  у місцеву Програму соціального партнерства, План відновлення Коблівської громади та інш .

А у січні 2024 р. наступне навчальний та інтеграційний захід для Коблівської, Березанської та Вознесенської громад буде проведено у Вознесенську.

Фото — звіт тренінгу від Анни Мариморич:

Нагадуємо, що 24 листопада відбувся ІДЕАТОН відновлення Коблівської громади, де напрацьовано пакет проєктних ідей з посилення продовольчої безпеки жителів та відновлення громади. Реліз з їх описом на http://frgn.mk.ua/?p=14014&fbclid=IwAR3ZZejSz9CkT1mrEiJH0rtPUSSkE39M4jL-NwLQgej7bEo5AIcTRihQySs .

 Прес-служба ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»

Захід відбувся в рамках проєкту «Інтеграція внутрішньо переміщених осіб у життя Березанської, Вознесенської та Коблівської ТГ», що реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

Партнерами проєкту є Коблівська, Березанська та Вознесенська ради, ГО «ЕКО Березань» та БФ «Фонд громади Вознесенську».

Проєкт спрямовано на забезпечення участі ВПО у формуванні та реалізації місцевих рішень щодо відновлення у сферах продовольчої безпеки, працевлаштування, соціальних і освітніх послуг.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>