Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Точки зростання Коблівської громади (АНОНС)

09-00, 19 січня 2024 року,   відбудеться  обговорення «влада -громада на «Платформі громадської участі у відновленні територіальної громади».

Робоча група виконкому Коблівської сільської ради з питань розроблення комплексної програми відновлення та ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» запрошують активістів, підприємців, посадовців взяти участь в обговоренні.

Під час заходу плануємо в робочих групах, обговорити та визначити точки відновлення та зростання Коблівської територіальної громади.

Модератори:

  • Михайло Золотухін, регіональний координатор проекту у Миколаївській області, директор ГО Фонд розвитку міста Миколаєва»;
  • Тетяна Золотухіна – експерт ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»;

З питань реєстрації на навчання звертатись за тел/вайбер/телеграм до +38(093)939-92-24.

З метої безпеки адреса проведення навчанню буде повідомлена зареєстрованим учасникам навчання.

Зареєстрованим учасникам навчання з сіл громади компенсуємо витрати на проїзд до Коблево в розмірі вартості квитків на атобус згідно наданих документів. 

Прес-служба ГО “Фонд розвитку міста Миколаєва”

Обговорення організується завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в рамках проекту «Ефективність процесів відновлення та відбудови в Україні через забезпечення участі громадян», який виконує ГО «Центр Доброчин»

 у партнерстві з громадськими організаціями «Громадська ініціатива Луганщини», «Фонд розвитку міста Миколаєва», «Чугуївська правозахисна група» та «Причорноморський центр політичних і соціальних досліджень».

 Партнерами проєкту  є Коблівська сільська рада та ГО «ЕКО. Березань.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>