Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Громадське обговорення процедури розширення території кладовища на мікрорайоні Пряме

OLYMPUS DIGITAL CAMERAЗ метою визначення процедури юридичної легалізації захоронень на території мікрорайону Пряме, 12 квітня 2013 року в малому залі Вознесенської міської ради о 16.00 відбулося громадське обговорення за участю секретаря Вознесенської міської ради — Торжинської Л.М., заступника міського голови —  Котенко Л. П., сільського голови с. Бузьке  – Баланюк Н. Ю. та землевпорядника – Шевчук О. П.. Також участь в заході прийняли члени ініціативної групи мікрорайону Пряме у складі 7 чоловік, посадові особи місцевого самоврядування та депутати Вознесенської міської та районної  ради, керівники комунальних підприємств, 

Ініціаторами громадського обговорення стали активісти громади мікрорайону Пряме — ОСН «Перлина Гаю».

За результатами проведення заходу учасники громадського обговорення визначили поетапний план дій щодо юридичної легалізації захоронень на території мікрорайону. Також між відповідальними установами були розподілені обов’язки, щодо законного виділення земельної ділянки під кладовище наступим чином:

1.    ОСН «Перлина Гаю» здійснює збір підписів серед жителів району та звертається із заявою до депутата Верховної Ради Гержова Ю.І. про підтримку звернення до Миколаївського обласного державного агентства із земельних ресурсів про виділення земельної ділянки під кладовище. Заломлення у землевпорядної організації  кошторису на виконання робіт з розробки проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для обслуговування кладовища . Збір підписів та проведення процедури місцевої ініціативи з метою внесення змін до міської Програми розвитку та реформування житлово-комунального господарства міста на 2013-2014 р. та передбачення коштів КП «Регспод» для виготовлення проекту землеустрою.

2.    КП «Регспод» отримання викопіювання з генерального плану та звернення до Миколаївського обласного державного агентства із земельних ресурсів із заявою про виділення земельної ділянки для обслуговування кладовища.

Громадське обговорення відбулося в рамках реалізації проекту «Час діяти!», який здійснюється ОСН «Перлина Гаю» за підтримки НГОО «Фонд розвитку міста Миколаєва» та фінансується за рахунок коштів МФ «Відродження».

 

Контактна особа — Роман Бебінов

(Керівник комітету ОСН «Перлина Гаю»)

тел. (097) 992-33-94

Комментирование отключено.