Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Запрошуємо органи влади та місцевого самоврядування Вашого регіону до активної участі у Національному конкурсі «Впровадження проектів в сфері електронного урядування – шлях до партнерства органів державної влади, місцевого самоврядування та інститутів громадянського суспільства»

Коаліція організацій оголошує Національний конкурс впровадження проектів в сфері електронного урядування

 До складу Коаліції увійшли: від державного рівня – Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації України, Національний центр електронного урядування; від органів місцевого самоврядування – Асоціація «Міста електронного врядування України», Асоціація міст України; від інститутів громадянського суспільства – ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» (м. Вінниця), ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» (м. Миколаїв), ГО «Агентство розвитку приватної ініціативи» (м. Івано-Франківськ).

Мета конкурсу – виявлення та поширення кращих практик органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади з впровадження інформаційних технологій на регіональних рівнях (село, селище, місто, район, область), спрямованих на підвищення ефективності управління територіальної громадою, розширення електронних сервісів для населення та підприємців, розвитку електронної демократії.

Конкурс проводиться за трьома основними напрямами:

1.       електронні інструменти управління територіальною громадою;

2.       електронні сервіси для громадян;

3.        електронна демократія.

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 31 травня 2013 року включно.

Переможців конкурсу буде нагороджено під час Міжнародного конгресу «Інформаційне суспільство в Україні», який відбудеться у жовтні 2013 року.

Детальна інформацію про умови конкурсу за відповідними  посиланнями:

·         Умови конкурсу

·         Реєстраційна форма для участі

·         Структура кейсу (опис практики).

Також, з питань консультацій  щодо підготовки заявок  з  регіонів півдня та сходу України  ( АР Крим, Миколаївської, Херсонської, Одеської,   Дніпропетровської ,  Луганської  Донецької областей ) звертатись у ММГО  «Фонд розвитку м. Миколаєва» (м. Миколаїв) , Золотухіна Тетяна Валентинівна. тел. моб: 067-512-46-06 ; факс: (0512) 47-38-49 ; E-mail: frgn@ukrpost.ua   або  fondnikol@mail.ru

Додаткова інформація:    описані практики впровадження електронного урядування буде включено до депозитарію кращих практик на порталі управління знаннями «Ми розвиваємо електронне урядування», який розробляється на виконання Плану заходів міжнародної ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд». Національний конкурс проводиться в рамках реалізації проекту «Створення депозитарію кращих практик електронного врядування на регіональному рівні України» за підтримки МФ  «Відродження».

Комментирование отключено.