Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Місцева влада – відкрита для громадян!

Електронна форма звернень громадян, запроваджена на офіційному веб-сайті міської ради, буде ефективним механізмом взаємозв‘язку мешканців Миколаєва та міської влади. Про це заявив секретар міської ради Юрій Гранатуров у ході засідання виконкому міської ради 13 грудня.

Незважаючи на те, що законодавчо для обов‘язкового розгляду визначено письмову та усну форму звернень, всі заяви, скарги та пропозиції, надіслані електронною поштою, будуть розглянуті належним чином.

У перспективних планах міської влади – створення нового сайта та подальше впровадження «електронної демократії», у тому числі, в рамках співпраці з міжнародними організаціями, які сприяють розвитку місцевого самоврядування.

Заплановано підписання Меморандуму про взаєморозуміння між виконкомом міської ради, Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» та громадською організацією «Фонд розвитку міста Миколаєва» про співпрацю в рамках реалізації спільного проекту «Відкрите місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади».

Це дасть можливість мешканцям міста на базі інтерактивної веб-платформи «Відкрите Місто» привертати увагу до своїх проблем, а представникам влади – оперативно реагувати на ці проблеми.

 

По офіційним даним порталу Миколаївської міської ради. 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>