Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Боротьба проти сміттєзвалища у м.Снігурівка

images5У вересні 2014 року в рамках  конкурсу «Микрогранты для представительской (адвокационной) деятельности ОСН в селах и городах Николаевщины», організованого громадською організацією Фонд розвитку міста Миколаєва, за рахунок  Міжнародного фонду «Відродження» в місті Снігурівка ініціативною групою зі створення ОСН «Кленове» було подано заяву до виконкому міської ради та отримано дозвіл на створення та реєстрацію органу  самоорганізації населення.

   Так якголовною метою проекту є відстоювання інтересів громади перед владними органами, унормування відносин шляхом благоустрою території, боротьба проти утворення стихійного сміттєзвалища та створення зеленої зони для відпочинку всіх верств населення на даній території ініціативною групою одразу було подано заяву до міської ради стосовно погодження демонтажу аварійної котельні, яка знаходиться в центрі мікрорайону та створює загрозу для життя та здоров’я мешканців міста. Дане питання знаходиться в процесі розгляду та остаточно буде вирішено компетентною комісією.

                                                                                                                                                                                            Галогуз Ольга,

                                                                                                                                                                                     Ініціативна  група м.Снігурівки

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>