Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Річний звіт-2015 ММГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Report2-276x3002015 рік можна з впевненістю назвати успішним.

По-перше, як аналітична і адвокаційна організація – учасник міжрегіонального «Партнерства за прозорі місцеві бюджети» при координації Одеської ГО ВГО «Комітет виборців України»  та координатор  миколаївського Партнерства  провела  дослідження «Доброчесні муніципальні послуги у ЖКГ м. Миколаєва». За висновками дослідження ефективності виконання «Програми реформування та розвитку ЖГГ м. Миколаєва на 2010-14 рік» Державна фінансова інспекція у Миколаївської області провела фінансовий аудит діяльності Департаменту ЖКГ Миколаївської міської ради та підтвердив висновки Фонду, знайшла пакет порушень законодавства України.

За результатами  громадської антикорупційної експертизи «Програми реформування та розвитку ЖКГ м. Миколаєва на 2015-2019 роки» та відповідних бюджетних програм  триває компанія громадського лобіювання відповідних антикорупційних змін у місцеві нормативно-правові акти.

По-друге, як учасник міжрегіональної мережі ресурсних центрів при методичної підтримці ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» та «Ресурсний центр самоорганізації та демократії участі Миколаївщини» добились прийняття Миколаївською обласною радою двох рішень якими формування спроможних місцевих громад на основі розвитку самоорганізації та механізмів демократії участі стало складовою Стратегії розвитку Миколаївської області до 2020 року та плану заходів з їго виконання на 2015-17 роки.

А перша та поки єдина в області Куцурубська об’єднана сільська громад» прийняла Статут. Також за грантової, навчальної та консультативної підтримки спроможності об’єднань громадян  до представництва прав та інтересів локальних громад при взаємодії та партнерстві з органами  місцевого самоврядування громади  міст Миколаїв, Вознесенськ, Снігурівка; селищ Казанка, Доманьовка; сіл Баштанського, Кривоозеоського районів Миколаївської області успішно реалізували більш 50 інціатив.

По-третє, як приймальня мережі «Української Гельсінської спілки прав людини» (УГСПЛ) протягом 2015 року ми надали більш 1 100 послуг безоплатної правової допомоги городянам, зокрема внутрішнім переселенцям з питань їх інтеграції у місцеву громаду

Звіт ММГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» за 2015 рік

 

 

Прес-служба ММГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>