Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Анонс наради: «Якісна безоплатна правова допомога (БПД) на Миколаївщині»

1468545_398202866980253_44689274_n-620x330Як і хто допомагають соціально-незахищеним громадянам отримати БПД?

 

Що заважає у місцевим громадах сформувати дієву модель надання БПД?

 

Що з цім робити?

 

Відповідь на ці та інші питання буде обговорено у Головному управлінні юстиції Миколаївської області на першої робочої зустрічі партнерів проекту «Формування дієвої моделі надання безоплатної правової допомоги у м. Миколаєві та м. Вознесенську, що відбудеться 21 березня 2016 р. з 10-00 -12-00 у Головному територіальному управлінні юстиції Миколаївської області (вул. 8-Березня, 107, м. Миколаїв ). Програма додається.

Річний проект реалізує громадська організація «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Програмної ініціативи «Права людини та правосуддя»  Міжнародного фонду «Відродження» та Канадського бюро міжнародної освіти Уряду Канади.

Партнерами проекту є: Головне територіальне управління юстиції у Миколаївської області; Три центри «Безоплатної вторинної правової допомоги» (БВПД) у Миколаївської області; Органи місцевого самоврядування м. Миколаєва та м. Вознесенську; вознесенський ОСН «Перлина гаю»; ГС УГСПЛ.

 

Запрошуємо взяти участь у заході: представників ЗМІ; представників юридичних клінік; громадських організацій/благодійних фондів, що надають правову допомогу pro bono і є експертами у сфері проекту.

Заявки на участь (П.І.Б, організація, телефон) чекаємо до 15 -00,  18.03.2016 р.  за адресою:E-mail: fondnikol@gmail.com, тел/факс (0512) 47-38-79.

 

Керівник проекту: Михайло Золотухін, директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>