Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

«Доступність спорту кожному! Прозорість витрат бюджетних коштів на фізичну культуру та спорт»

0А для Вас та Вашої дитини як жителів м. Миколаєва та Миколаївської області фізична культура та спорт є доступними? Вас влаштовує якість послуг?

Відповідь на ці та інші питання запрошуємо обговорити представників громадськості, влади, депутатів, державної фінансової інспекції у Миколаївської області та ЗМІ за круглим столом, що відбудеться 11 листопада 2016 року. з 15-00 -17-30 у конференц-залі (вул. Московська буд. 47 м. Миколаїв»). Початок реєстрації учасників круглого столу о 14-45.

Експерти та ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ «НЕЗАЛЕЖНА СПІЛКА СПОРТСМЕНІВ» презентують результати свого моніторинговорго проекту щодо проблем неефективного та непрозорого використання коштів обласного бюджету у сфері фізичної культури та спорту протягом 2015 -2016 р.р. Буде конструктивна розмова з напрацювання шляхів подолання перешкод та корупціогенних чинників, що у згаданому дослідженні. А саме:

  • Методи громадського контролю за витрачанням коштів обласного бюджету у сфері фізичної культури та спорту
  • Аналіз прозорості витрат бюджетних коштів на фізичну культуру та спорт Миколаївського обласного бюджету
  • Дослідження ефективності використання бюджетних коштів у галузі фізичної культури та спорту
  • Ефективність витрат на управління галуззю (Аналіз виплат заробітної плати)
  • Моніторинг закупівель, товарів, робіт послуг

Учасники круглого столу дадуть відповіді на згадані два питання та обговорять подальші спільні кроки на шляху до ефективного та прозорого бюджету.

Заявки на участь (П.І.Б, організація/посада, телефон) направляйте за адресою: E—mail: rudnichenkovv@gmail.com, stepanova_o@ukr.net та тел.:

+380636812478;

+380660485738;

+380506754161.

 

Прес-служба ГО «ВО «НЕЗАЛЕЖНА СПІЛКА СПОРТСМЕНІВ».

_________________________________________________

Круглий стіл відбудеться в рамках проекту «Ефективність та прозорість місцевих бюджетів під контроль громад» за підтримки NED (Вашингтон ОК, США), який реалізує ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ФОНД РОЗВИТКУ М. МИКОЛАЄВА»

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>