Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Вознесенський міськвиконком у 2016 р почув громадськість, покращив прозорість надходжень і витрат місцевого бюджету.

 

1Виконавчий комітет Вознесенської ради в свою чергу, прийняв до відома запропоновані рекомендації і пропозиції в сфері містобудування та архітектури. І вже є поліпшення діяльності  органу місцевого самоврядування від врахування запропонованих рекомендації і пропозиції, зокрема:

— офіційний сайт міста Вознесенська стає більш актуальним і доступним. Зокрема, оновилась інформація стосовно складу архітектурно-містобудівної ради

— у 2016 році в результаті більш ефективної роботи відділу містобудування та архітектури з боржниками платників податків від пайової участі на 50 відсотків зменшилась заборгованість до міського бюджету. Також проводиться спільна робота з Головним управлінням ДФС У Миколаївської області та Вознесенською місцевою прокуратурою;

— поліпшилась взаємодія між відділом містобудування та архітектури Вознесенської міської ради з Фінансовим управлінням Вознесенської міської ради в процедурі підготовки спільних відповідей на запити публічної інформації з  теми моніторингу.

В результаті цього, на нашу думку, в нашому місті покращено місцеву політику в сфері містобудування та архітектури. Результати діяльності Вознесенської міської ради також можна оцінити по проміжним результатам 1-го українського Індексу прозорості, участі  та доброчесності , який проводився у 17 містах України, Вознесенськ з яких займає друге місце по багатьох категоріях.

Итоговая инфографика исследования 2016 г.

Итоговая инфографика исследования 2016 г.

Інфографіка моніторингу Партнерства за прозорі місцеві бюджети

ОСН «Перлина Гаю» планує і наділі проводити моніторинг діяльності органу місцевого самоврядування в сфері надходження і використання коштів міського бюджету податків мешканців міста Вознесенська і в цьому процесі сподіваємося на співпрацю з органами виконавчої влади Вознесенської міської ради.

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» за матеріалами ОСН «Перлина гаю»

_____________________________________________________________________________

Дослідження та просування його рекомендацій відбувалось в рамках проекту ОСН «Перлина Гаю» на тему: «Ресурси громади для потреб громади» при підтримці ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за кошти  Національного Фонду підтримки демократії (NED  м. Вашингтон, США).

Метою проекту є  підвищення ефективності, прозорості та підзвітності використання бюджетних коштів отриманих органами місцевого самоврядування м. Вознесенська у якості пайових внесків на розвиток місцевої інфраструктури за 2012-2016 рр.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>