Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Шляхи фінансування освіти в м. Первомайську

h_yX43cOmav0CtTdAGPq7fY6Z1rDzgUuKB_Благодійний фонд «САРОКА» в рамках реалізації проекту «Моніторинг і аналіз ефективності використання місцевого бюджету в загальноосвітніх школах м. Первомайська» за фінансової підтримки ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» і NED (Вашингтон, США) провів аналіз використання коштів місцевого бюджету та грошей, отриманих від батьків для потреб школи, у загальноосвітніх закладах міста Первомайська.

Результати моніторингу будуть обговорені на засіданні круглого столу, який відбудеться 13 сiчня 2017 року об 14:00 за адресою м. Первомайськ, вул. Грушевського, 1.

Для участі  запрошуються представники Управління освіти міської ради м. Первомайська Миколаївської області; представники органів влади м. Первома йська, представники міських ЗМІ, телебачення, інтернет — видань.

На обговорення виносяться питання: аналіз результатів моніторингу використання коштів місцевого бюджету та коштів, отриманих від батьківських комітетів для потреб загальноосвітніх шкіл міста.

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>