Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Анонс обговорень першої на Миколаївщині Стратегії Куцурубської об’єднаної територіальної громади

77989_1Стратегічною радою  у Ресурсно — інформаційному центрі (РІЦ) Куцурубської об’єднаної громади о 10 — 00 у середу 1 лютого та на круглому столі представників сіл Іванівка, Яселка і Куцуруб (о 14-00) стартує обговорення базової версії Стратегії до 2026 року. Адреса проведення заходів: с. Іванівка, вул. Дніпробузська, 8. РІЦ.

Далі, обговорення спільної Стрататегії за круглим столом продовжать представники сіл чотирьох громад (Солончаківська і Дмитрівська у суботу 4 лютого; Островська у четвер 9 лютого; Парутинської у п’ятницю 10 лютого), що разом з першої на Миколаївщині Куцурубською об’єднаної громади 18 грудня 2016 року обрали своїх депутатів і голову.

Раніш створена Стратегічна рада Куцурубської ОТГ не тільки запланувала, але і надихнула чотири сусідні сільські ради на об’єднання у спроможну «Мега–громаду», що має потужний потенціал — працьовитих селян, агро-підприємства, порт, туристичний потенціал, історією древньогрецької Ольвії.

В процесі стратегічного планування Мега-громади взяли активну участь представники всіх 5-ти місцевих громад. Так грудневим рішенням Куцурубської сільради у до складу Стратегічної ради включили голів Дмитривської, Островської, Солончаківської та Парутинської місцевих громад, що взяли активну участь у ії роботі.

Так при методичної підтримці ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ) узагальнено відомості про «приданное» громад. Вони містять як офіційні данні щодо наявних ресурсів нових членів кукцурубської родині, а також виклики та мрії щодо спільного майбутнього, що були проговорено представниками громадськості, місцевих депутатів і чиновників на фокус-групах чотирнадцятого та шостого грудня 2016 р.

З урахуванням «приданного» командою експертів при методичної підтримки професора ОРІДУ НАДУ при Президентові України Сергієм Саханенко розроблено нову базову версію проекту Стратегії розвитку Кукцурубської ОТГ до 2026 р., що після згаданих обговорень буде винесено на найближчу сесію сільської ради ОТГ.

Впевнені що, куцурубчани разом продемонструють приклад дієвої співпраці синергії та сформують спроможну місцеву громаду в якої комфортно буді всім ії членам!!!!

Запрошуємо членів Стратегічної ради, депутатів, активістів сіл Куцурубської ОТГ, представників ЗМІ взяти участь у обговореннях за участю експертів ФРММ.

Прес-служби ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та «Стратегічної ради Куцурубської ОТГ».

———————————————————————————————————————

Ресурсна підтримка формування куцурубської спроможної громади  відбувається на виконання Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Миколаївської області до 2020 р на період 2015-17 р.» (рішення Миколаївської обласної ради №7 від 30.07.2015 р.) та в рамках проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»(ФРММ): «Куцурубська об’єднана громада як дієва демократична модель стратегічного розвитку» за підтримки програми «Демократична практика» МФ «Відродження».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>