Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

К добробуту Куцурубської громади спільними зусиллями!!

загруженоТаким є гасло Стратегії Куцурубської об’єднаної громади до 2026 р., що розгляне виконком на своєму засіданні 27 лютого винесе на розгляд сесії ради об’єднаної сільської «Мега-громади» та запропонує підтримати депутатами на сесії 3 березня спільну мрію та ключеві крокі розбудови перлини Причорномор’я, в якої буде комфортно ії мешканцям та гостям.

Куцурубська Стратегічна рада 1 лютого 2017 року винесла проект Стратегії на громадські обговорення представниками 12-ти сіл першої на Миколаївщині об’єднаної сільської громади. Так на 5-ти круглих столах місцеві еліти обговорили та  рекомендували для затвердження виконкомом і радою проект рішення.

Член Куцурубської стратегічної ради професор ОРІДУ НАДУ при Президентові України Сергій Саханенко не тільки презентував проект стратегії депутатами, активістам, старостам представники 12 сіл Куцурубсько об’єднаної громади та Іванівської, Димитривської, Островської, Солончаківської та Партутинської місцевих громад), що створили першу в Україні сільську об’єднану «мега- громаду», а допоміг їм сформулювати проектні ідеї, що стали складової проекту рішення.

Про обговорення докладніше у матеріалі «Представники 12-ти сіл надали пропозиції до проекту Стратегії розвитку Куцурубської об’єднаної територіальної «Мега-громади» до 2026 р.» що на  http://frgn.mk.ua/?p=8803 .

Прийняття проекту рішення органами місцевого самоврядування допоможе знайти фінансування проектним ідеям, що напрацьовані місцевими елітами в ході річного процесу народження Стратегії.

Експерти ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та «Ресурсно-інформаціного центру розвитку Куцурубської обєднаної громади» вже готовлять відповідні проектні пропозиції та вже знайшли потенційних партнерів, донорів та інвесторів.

Запрошуємо членів виконкому та депутатів підтримати запропонований проект рішення!

Прес-служби ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

та «Стратегічної ради Куцурубської об’єднаної територіальної громади».

——————————————————————

Ресурсна підтримка формування куцурубської спроможної громади  відбувається на виконання Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Миколаївської області до 2020 р на період 2015-17 р.» (рішення Миколаївської обласної ради №7 від 30.07.2015 р.) та в рамках проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»(ФРММ): «Куцурубська об’єднана громада як дієва демократична модель стратегічного розвитку» за підтримки програми «Демократична практика» МФ «Відродження».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>