Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

ПРЕС-АНОНС круглого столу на тему: «Як програмно-цільовий (ПЦМ) метод допоможіть ефективності витрачання коштів громад Луганщини»

vstrecha13 червня 2017 р в 11.00 в Сєвєродонецьку кризового медіа- центр «Сіверський Донець» відбудеться круглий стіл з обговорення питань:

  1. Які вимоги пред’являються до місцевим громадам із запровадження ПЦМ в бюджеті 2017 року м? Яка відповідальність передбачена за невиконання даних вимог?
  2. Які переваги та недоліки для місцевих бюджетів може мати впровадження програмно — цільового методу (далі ПЦМ)?
  3. Яким чином краще організувати громадський аудит місцевих бюджетів тощо.
  4. Обговорення механізму взаємодії і співпраці в рамках громадської ініціативи «Ефектівні та доброчесні Місцеві бюджети у 5-ти областях півдня та сходу України», яка реалізується за фінансової підтримки Посольства Великобританії.

 

Надалі, учасники круглого столу зможуть взяти участь в проведенні тренінгу з питань ПЦМ та громадського аудиту, проведення громадського аудиту місцевих бюджетів, отримають підтримку при проведенні адвокаційних заходів.

Для участі в круглому столі запрошені представники облдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, Держказначейства, Госаудітслужби, неурядових організацій.

 

Бажаючих взяти участь у проведенні круглого столу прошу подати до заявки (довільна форма) на електронній пошті nzmp@ukr.net до 12.06.2017 р

 

Пресс —  служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» за матеріалами луганської  БЛ «Соціум»

___________________________________________________________________________

Круглий стіл проводить Луганська Благодійна ліга «Соціум» в рамках проекту «Ефективні та доброчесні місцеві бюджети у 5-ти областях півдня і сходу України», якій реалізує в рамках діяльності Громадського Партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні .

Мета проекту: запровадити в бюджетний процес 20 пілотних громад із 5-ти областей півдня і сходу України принципи демократичного розвитку шляхом моніторингу доброчесності впровадження програмно-цільового методу (ПЦМ), ефективності витрачання коштів місцевих громад та навчальної, коуч — підтримки партнерських проектів з підвищення ефективності і доброчесності бюджетів пілотних громад, що поєднують дії органів публічної влади та громадські ініціативи.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>