Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Як прозоро і відкрито почала працювати Вознесенська міська виборча комісія напередодні перших виборів в об’єднаній територіальній громаді?

Фото для карти 2 Киценко 005(Репортаж з місця подій 30 серпня 2017 року)

А почалась вона з того, що голова міської виборчої комісії  пан Кіценко Олександр Сергійович виставив із засідання цієї комісії спочатку голову громадської організації «Вознесенська асоціація розвитку місцевої демократії», помічника депутата міської ради, експерта з питань об’єднання громад по Миколаївської області від Всеукраїнської Асоціації самоорганізації населення Тетяну Зелінську, а через 20 хвилин аналогічно поступив з депутатом міської ради Іваном Чорноморцем.

На всі аргументи небайдужих людей, які прийшли на засідання виборчої комісії, щоб ознайомитися з ситуацією щодо виборів в об’єднаній громаді міста Вознесенська та Новогригорівської сільської ради, про що так красномовно сповіщав міський голова Луков В.Д.- вони отримали «от ворот- поворот».

Додамо до цього, що засідання міської виборчої комісії проводилося у кабінеті секретаря міської ради Торжинської Лариси Михайлівні (?)

В  її присутності відбувався весь цей «беспредел» з боку голови комісії Кіценка О.С. На її очах виставили з кабінету спочатку помічника депутата міської ради, а потім вже  іншого депутата міської ради.

На кого працюємо, панове?

Посада голови міської виборчої комісії не є довічною, і по спадку не передається. А якщо у когось є «зв’язки», «криша» і тому подібне у Центральній виборчій комісії – то всьому приходе край.

І я, Тетяна Зелінська, зроблю все, що зможу, щоб негідна, некваліфікована особа, до того ж, хам, недалека людина та особа, які постійно принижує гідність інших людей, не знайшла підтримки в ЦВК навіть на посаду члена комісії.

Прошу підтримки у небайдужих людей, для яких честь і гідність простого громадянина – є вищою за всі посади.

Моя адреса у Фейсбук https://www.facebook.com/profile.php?id=100001285255623

Електрона пошта : vpolit2@gmail.com/
Якщо Ви теж за право кожного з нас на доступ до інформації , за справедливість, захист честі і гідності кожного з громадян ( які крім нас ніхто виборювати не буде) — розішліть це повідомлення по своїх друзях, по інтернет-сайтах, по громадських організаціях.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>