Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Прес-анонс вуличної акції «Впливай на бюджет своєї громади!»

images14 жовтня 2017 року (субота), з 12.00 до 16.00, за адресою: вул Соборна/ В. Морська, м. Миколаїв (знак Св. Миколай) ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» в рамках ЯРМАРКУ-ФЕСТИВАЛЮ НЕДЕРЖАВНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ «Миколаїв – громадський буде проведена вулична акція «Впливай на бюджет своєї громади!».

Метою акції є підвищення поінформованості та привернення уваги мешканців м. Миколаєва до  проблем місцевих бюджетів, а також спонукання місцевої влади до підвищення прозорості бюджетного процесу та участі в ньому громадськості.

В ході здійснення акції буде проведено:

інформування миколаївців з основних питань місцевих бюджетів та результатів діяльності громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!». Всі зацікавлені містяни зможуть отримати усні консультації з питань впливу на бюджет міста 2018 р.в, а також просвітницьку поліграфічну продукцію з бюджетних питань.

запрошення миколаївців до участі в бюджетному процесі. А саме :image6

По-перше, жителі міста зможуть заповнити форму  пропозиції до бюджету м. Миколаєва на 2018 р.. Всі зібрані пропозиції будуть узагальнено та у формі звернення громадян скеровані до  міської ради.

По-друге, презентація можливостей мешканцям м. Миколаєва  реалізувати громадську ініціативу за кошти міського бюджету участі в рамках міської програми Громадський бюджет. А саме:

Зразок форми проекту розміщено на офіційному сайті Громадського бюджету м. Миколаєва: http://mykolaiv-budget.e-dem.in.ua

Як подати проект https://www.youtube.com/watch?v=H0cJLEaQjZ8

Запрошуємо всіх активних жителів міста та ЗМІ!

Контактна особа для представників ЗМІ: Михайло Золотухін , тел. (067)512-16-32

Акція «Впливай на бюджет своєї громади!» проводиться учасниками Громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» одночасно в  різних регіонах України.  Місією партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» є створення умов для ефективного формування та використання місцевих бюджетів в інтересах громад шляхом підвищення доброчесності, прозорості бюджетного процесу та забезпечення участі громадян у ньому. Наразі до складу партнерства входять 39 громадських організацій та ЗМІ з 17 областей України. Більш детально про діяльність партнерства можна дізнатись на сайті  http://probudget.org.ua

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>