Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Як запровадити дієвий контроль ефективності бюджетних програм у м. Миколаєві?

0Анонс круглого столу

22 листопада 2017 р., об 11.00 у бізнес-центрі «Олександрівський» (вул. Нікольська, 25, м. Миколаїв) відбудеться круглий стіл:

Як запровадити дієвий контроль ефективності бюджетних програм у м. Миколаєві?

На ньому експерти ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» (ФРММ) презентують результати моніторингу виконання рекомендацій Державного фінансового аудиту бюджетних програм благоустрою міста Миколаєва за 2013-2014 роки та 9 місяців 2015 року.

Результати моніторингу будуть презентованіу контексті висновків громадського аудиту доброчесності запровадження програмно-цільового методу (ПЦМ) та прогнозної ефективності витрачання коштів бюджету 2017 р.

Крім того, будуть запропоновані рекомендації щодо налагодження дієвої системи громадського контролю у виконавчих органах міської ради.

Спільний рух громадськості та влади за відкритість, прозорість та ефективність бюджетного процесу у м. Миколаєві закріплено в «Угоді про співпрацю та публічну відповідальність», яку у жовтні-листопаді 2015 р. з ФРММ підписали представники більшості фракцій міськради.

Настав час підвести підсумки дворічного шляху до прозорого та ефективного місцевого самоврядування та уточнити подальші спільні кроки у цій сфері.

До компетентного діалогу запрошено: в.о міського голови, представників громадськості, фракцій політичних партій у міськраді та міськвиконкому (Департаменту фінансів, Департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції; Департаменту ЖКГ, районних адміністрацій, Департаменту економіки та інших головних розпорядників бюджетних коштів міської громади) .

Також буде презентовано новий конкурс грантів ФРММ при підтримці NED на тему: «Ефективність, прозорість місцевих бюджетів в Миколаївській і Херсонській областях під контроль громад – 2017».

Програма круглого столу додається.

Заявки представників громадськості на участь (П.І.Б, організація, телефон) чекаємо до 17 -00 20.11.2017 р. на адресу fondnikol@gmail.com, Довідки: (0512) 47-38-79.

 Прес-служба ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва».

____________________________________________________________________________________

Проект «Демократичний, прозорий, ефективний бюджет для зеленого, чистого і комфортного м. Миколаєва» реалізуєГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ) при партнерстві з Виконавчим комітетом Миколаївської міської ради та КУ «Агенція розвитку Миколаєва» в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>