Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Відбудеться прес-конференція «Управління та контроль за коштами місцевих бюджетів Дніпропетровщини при застосуванні програмно-цільового методу».

index12 грудня 2017 року, у вівторок, об 14.00 у прес-клубі Дніпропетровської обласної організації НСЖУ відбудеться прес-конференція «Управління та контроль за коштами місцевих бюджетів Дніпропетровщини при застосуванні програмно-цільового методу».

 

Протягом серпня – листопада 2017 р. експерти та волонтери ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики» в межах виконання проекту «Ефективні та доброчесні місцеві бюджети у 5-ти областях півдня і сходу України» провели моніторинг дотримання вимог бюджетного законодавства щодо запровадження програмно-цільового методу у бюджетному процесі 9 громад Дніпропетровської області у тому числі і міста Дніпро та склали висновки-рекомендації щодо покращення місцевого бюджетного процесу, що були направлені відповідним органам місцевого самоврядвання.

 

Під час прес-конференції будуть висвітлені такі питання:

—   Суть та проблеми запровадження програмно-цільового методу управління бюджетними коштами місцевих громад;

—  Програмно-цільовий метод як інструмент громадського антикорупційного моніторингу витрачання бюджетних коштів на конкретних прикладах;

—  Проблеми державного контролю за бюджетним процесом місцевих громад

 

* * *

«Ефективні та доброчесні місцеві бюджети у 5-ти областях півдня і сходу України», якій реалізує ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» сіпльно з ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики» в рамках діяльності Громадського Партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні».

Метою проекту є запровадження в бюджетному процесі 20 пілотних громад із 5-ти областей півдня і сходу України принципи демократичного розвитку шляхом моніторингу доброчесності впровадження програмно-цільового методу (ПЦМ), ефективності витрачання коштів місцевих громад та навчальної, коуч — підтримки партнерських проектів з підвищення ефективності і доброчесності бюджетів пілотних громад, що поєднують дії органів публічної влади та громадські ініціативи.

 

* * *

Захід відбудеться в конференц-залі прес-клубу ДОО НСЖУ за адресою:
вул. Старокозацька (Ком

сомольська), 8, м. Дніпро  (Будинок Журналістів).

 

Запрошуються представники ЗМІ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>