Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Як доброчесне запровадження програмно-цільового методу (ПЦМ) допоможе дієвості контролю ефективності місцевих бюджетів Дніпропетровщини (Анонс круглого столу)

c59cda6c427f5f430d1428a92b15ffe83 квітня 2018 р., о 10.00 у Дніпропетровському відокремленому підрозділі Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування (вул. Європейська, 10 а, м. Дніпро) відбудеться круглий стіл на тему: «Перший рік застосування ПЦМ формування місцевих бюджетів».

На обласному круглому столі обговорять результати виконання рекомендацій громадського аудиту доброчесності запровадження програмно-цільового методу (ПЦМ) та прогнозної ефективності витрачання коштів бюджету міста Дніпро та 3-х об’єднананих територіальних громад (ОТГ): Томаківська, Могилівська, Гречаноподіївська, Новоолександрівська.

 

Експерти громадського партнерства За прозорі місцеві бюджети»:

  • Презентують висновки та рекомендації незалежної громадської оцінки річної динаміки кроків органів місцевого самоврядування, зокрема історію успіху згаданих місцевих громад Дніпропетровщини по запровадженню ПЦМ, що покращили показники;
  • Проаналізують успіхи та виклики 24 місцевих громад 5- ти областей півдня і сходу України, на шляху до зрозумілості ефективності місцевих бюджетів та запропонує рецепти оздоровлення фінансів громад;
  • Запропонують механізм дієвого контрою ефективності місцевих фінансів на основі можливостей програмно-цільового методу (ПЦМ).

В рамках круглого столу заплановано показ тематичного відеофільму, презентація звіту про результати проекту «Ефективні та доброчесні місцеві бюджети у 5-х областях півдня і сходу України» та обговорення проблем налагодження державного та громадського контролю за ефективністю місцевих бюджетів за допомогою можливостей ПЦМ на місцевому рівні. Відео на  https://youtu.be/mhYewaTTRts .

 

Запрошуємо місцеві ЗМІ, депутатів місцевих рад, посадових осіб органів місцевого самоврядування міста Дніпро та представників органів місцевого самоврядуванні і громадськості місцевих громад Дніпропетровської області взяти участь у заході!

 

Заявки представників громадськості на участь (П.І.Б, організація, телефон) чекаємо до 14 -00, 2 квітня 2018 р. на адресу marx117@rambler.ru . Довідки тел.:( 067) 722-50-46.

 

 

Прес-служби ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертного центр з питань регуляторної політики»»та ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва».

__________________________________________________________________________

Обласний круглий стіл відбудеться в рамках проекту «Ефективні і доброчесні місцеві бюджети в 5 областях півдня і сходу України», який реалізує ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» у рамках Громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» при

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>