Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Анонс круглого столу «Оцінка ефективності бюджетних програм: як її провести та що робити з її результатами» (м. Сєверодонецьк)

Overhead view of 3d cartoon characters holding a business meeting seated around a round table

Кризовий медіа- центр «Сіверський Донець» та проект «Від цілісності до ефективності місцевих бюджетів 4-х областей України» запрошують взяти участь у проведенні круглого столу «Оцінка ефективності бюджетних програм: як її провести та що робити з її результатами», який відбудеться 11 грудня 2018 р. в 11.00 в приміщенні кризового медіа- центру «Сіверський Донець» (за адресою м. Сєверодонецьк, пр. Центральний, 54)

Питання для обговорення:

  1. Яким чином краще організувати оцінку ефективності бюджетних програм?
  2. Яким чином можна врахувати результати оцінки бюджетних програм при плануванні місцевих бюджетів?
  3. Яким чином краще організувати інформування про результати оцінки ефективності бюджетних програм для загального населення, депутатів місцевих рад та представників ЗМІ?

 

У проведенні круглого столу приймуть участь:

– депутати Сєверодонецької міської ради  

— представники головних розпорядників бюджетних коштів,

— експерти проекту   «Від цілісності до ефективності місцевих бюджетів 4-х областей України»

— представники засобів масової інформації та громадських організацій

 

_________________________________________________________________

Круглий стіл відбудеться в рамках проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» (ФРММ) на тему: «Від цілісності до ефективності місцевих бюджетів 4-х областей України» за підтримки посольства Великої Британії в Україні».

Мета проекту: Запровадити міжнародні стандарти прозорого та підзвітного процесу бюджетування  у принаймні 16-х пілотних місцевих громадах (містах регіонального значення та  об’єднаних територіальних громадах) в 4-х областях півдня та сходу України.

Партнери проекту:  ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики»; Херсонська ГО «Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень»; ГО «Кризовий медіа — центр «Сіверський Донець» (Сєверодонецьк).

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>