Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Громадянам Миколаївщині потрібні справжні національні реформи

 

Саме для цього 10 січня 2019 р. представники провідних 23 громадянських об’єднань на відкритому майданчику «Новий Миколаїв» своїм рішенням створили коаліцію «Миколаївська регіональна платформа реформ (МРПР)» та розпочали опрацювання спільної програми дій по моніторингу дієвості та доланню викликів імплементації ключових національних реформ у громадах області.

Відповідальним секретарем МРПР обрано Михайла Золотухіна, директора ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» . А членами Ради МРПР стали:

 

  • Абрамов Олег Миколайович, Миколаївський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації «Спілка оцінювачів землі»;
  • Білий Артем Олександрович, Громадська організація «URBAN MYKOLAYIV»;
  • Вєтров Валерій Евгенович Громадська організація «Спілка Підприємців Миколаївщини»;
  • Головченко Глеб ОлександровичГромадська організація «Миколаівській прес-клуб»;
  • Раку Ольга ОлександрівнаГромадська організація «Молодіжний Фонд «Новий Вибір»;
  • Купрієвич Ірина Миколаївна —  Благодійний Фонд «ЛАСКА»;
  • Лапшина Вікторія Олександрівна, Всеукраїнська благодійна організація «Ініціатива заради життя» (м. Миколаїв);
  • Ряжських Алла Антонівна — Громадська організація «Успішне місто Миколаїв» (м. Миколаїв).

Для чого об’єдналися учасники МРПР та як нова структура сприятиме реалізації реформ? Які реформи громадські організації Миколаївщини вважають найважливішими і чому? – про це у в програмі «Тема дня» на ТК «Миколаїв» https://www.youtube.com/watch?v=HE2JaiqZtCQ коментують відповідальний секретар Михайло Золотухін, член ради Ірина Купрієвич, та представники робочих груп коаліції Володимир Євсєєв та Сергій Авєрков.

Нагадуємо, що створення МРПР було ініційовано під час круглого столу Миколаївського прес-клубу 28 грудня 2018 р. провідними незалежними організаціями громадянського суспільства, бізнес-організаціями і експертами, що просувають ключові національні реформи України в місцевих громадах Миколаївщини.

Учасники круглого столу з цього приводу підписали  Меморандум та запросили активних городян до участі в коаліції. Докладніше на http://frgn.mk.ua/?p=10443.

Запрошуємо місцеві громадські інституції Миколаївщини у МРПР.  Процедура вступу та з засади діяльності врегульовані у Хартії; Етичному кодексі; Політики набуття членства; Правил роботи експертних групп.

Прес-служби ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва», Центра соціальної активності та партнерства ЦМБ ім. М.Л. Кропивницького

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>