Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Бюджетні громадські слухання (АНОНС)

26 січня 2019 року об 11:00 у сесійній залі Миколаївської міської ради (вул. Адміральська, 20, ІІ під’їзд, 4-й поверх) відбудуться ініціативні загальноміські громадські слухання на тему:

«Питання прозорості та ефективності бюджетного процесу у м. Миколаєві за 2017-2019 роки»

Початок реєстрації учасників слухань – з 10:30.

Право голосу на громадських слуханнях мають громадяни, які проживають на законних підставах у м.Миколаєві та яким на день проведення громадських слухань виповнилось 18 років.

Учасникам слухань необхідно мати при собі документ, який посвідчує особу та містить відомості про місце її проживання (реєстрації).

Підставами для проведення громадських слухань є колективне звернення, та список інститутів громадянського суспільства, які його підписали (сканкопії зазначених документів оприлюдненні у відповідному оголошенні, розміщеному 26.09.2018 у підрозділі «Громадські обговорення» розділу «Громадянам» офіційного Інтернет-порталу «Миколаївська міська рада» https://mkrada.gov.ua/content/gromadski-obgovorennya.html).

Офіційне оголошенння на сайті міської ради https://mkrada.gov.ua/content/gromadski-obgovorennya.html?fbclid=IwAR2B1hOu5ZCzt8wDxJglYLuZ1_HhgqOaJFhWUeF1F8d8Ba9innTpProFbmg

Слухання проводяться за принципом мовчазної згоди.

 

Михайло Золотухін, координатор ініціативної  групи з проведення громадських слухань.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>