Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

«Бюджет для громадян» — ефективності самоврядування у Миколаєві

Щорічні аудити з 2017 року «Експертно-громадської ради миколаївського міськвиконкому» виявили численні факти дивних цін за управлінські послуги посадовців у  ЖКГ (зміст квадратного метра зелених насаджень, покрівель, освітлення), Освіті, охорони здоров’я а також ціни чиновника.

Все ж, ще ми маємо можливість на загальноміських громадських слуханнях 26 січня 2019 р. вплинути на прозорість бюджетного процесу що приведе до ефективних бюджетних результатів!!!

Ми представимо бюджетний процес 207-19 років у в форматі «бюджет дгромадян Його складовими є е- брошура та відеоролик щодо відполя відних законних можливостей програмно — цільового методу.

Е — брошура створено за ресурси ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»  при методичної підтримки громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети» та  інформаційного сприяння виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

Нагадуємо, що хвороби виявлено громадською експертизою у ряді об’єднаних громад, та обласних центрів Миколаївщини, Херсонщини, Дніпровщини та Луганщини.

За результатами виступів ми приймемо резолюцію з пропозиціями органам місцевого самоврядування щодо лікування системи муніципального фінансового менеджменту.

Ії сприйняття місцевими посадовцями і депутатами допоможемо – перейти органам місцевого самоврядування від утримання місцевого господарства до відповідних управлінських дій задля корисних громаді результатів за розумні ціну.

Чекаємо пропозицій від Громадського експертів и практиків в проект резолюції Громадського слухання як профі у сфері публічних фінансів а також медіа-підтримку розсекречення бюджетного процесу і його результатів.

Запрошуємо на загальноміські громадські слухання 26 січня 2019р !!!

Отримати мандат учасника громадських слухань зможе мешканець міста від 18 років. Вручення мандатів учасників при реєстрації з 10-30.

Не забудьте прийти на слухання з своїм  ПАСПОРТОМ громадянина України!!!!

Прес — служба ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»

_____________________________________________________________

Громадська експертиза та відеоролик  створено в рамках проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» (ФРММ) на тему: «Від цілісності до ефективності місцевих бюджетів 4 областей України» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>