Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Чи добре врядування у Березанської ОТГ (Анонс круглого столу)

Запрошуємо 19 лютого 2019р. представників органів місцевого самоврядування, старост, активістів і депутатів сіл  Березанської ОТГ і ЗМІ обговорити результати громадського аудиту цілісності системи управління комунальним майном та розвитком комунальної інфраструктури селищної ОТГ.

Результати громадського аудиту презентує методист проекту та експерт ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» Тетяна Золотухіна.

Також до участі в обговорені візьмуть участь:

Валерій  ХОМІЦЬКИЙ, Березанській селищний голова;

Олексій СИДОРЧУК, заступник голови Березанської районної ради;

Володимир КИЛИВНИК, голова Установи «Агенція місцевого розвитку Коблівської ОТГ»;

Людмила МАКСИМЕНКО, голова правління ГО «ЕКО Березань».

Учасники круглого столу на основі висновків та рекомендацій громадського аудиту спланують подальші дій щодо запровадження більш успішної моделі врядування у ОТГ.

Місце проведення: Виконком Березанської селищної ради,  вул. Центральна, буд.86, селище Березанка, Березанського району, Миколаївської області.

Початок реєстрації: 10-45. Час проведення: 11-00 – 13-00.

Прес-служби ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та ГО   « Е К О (Екологія, Культура, Освіта) Березань»

Круглий стіл проводиться в рамках проекту «Демократичне, належне управління комунальним майном у 2-х ОТГ Миколаївщини», які реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» за підтримки МФ «Відродження» та при партнерстві з ГО «Екоберезань», Установою «Агенція місцевого розвитку Коблівської ОТГ, Березаською районною радою  та виконкомами Березанської, Коблівської ОТГ.

Круглий стіл є черговим заходом проекту «Залучення мешканців сіл та міст до формування та комплексного розвитку спроможних територіальних громад»,, що реалізується Фондом при партнерстві з Миколаївською облрадою, Миколаївською ОДА згідно рішення облради №7 від 30.07.2015 р. «Про затвердження Плану заходів з реалізації у 2015-2017 роках..» та на виконання завдання 3.2.2. Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2020 року».

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>