Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Чому у Миколаєві «дикі», «дивні» ціни за одиницю муніципальної послуги?

Хто може вилікувати місцеві фінанси та бюджетний процес?

Про це 18 лютого 2019 р. У «Життя як є» на «Радіо — Миколаїв – ФМ».

Гості прямого ефіру: директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва (ФРММ) Михайло Золотухін, експерт ФРММ з питань публічних фінансів Тетяна Золотухіна.

Фото учасників ефіру

 

У січні 2019 р 106 учасників загальноміських громадських слухань/ обговорень http://frgn.mk.ua/?p=10518  з питань прозорості та ефективності бюджетного процесу у м Миколаєві 2017-2019 разом з Експертно-громадською радою  http://frgn.mk.ua/?p=10531 виконавчого комітету Миколаївської міської ради  запропонували органам місцевого самоврядування лікувальний курс .

Висновки громадської експертизи ФРММ щодо цін за одиницю управлінської послуги, що заплатили у 2017 році і заплатять миколаївці у 2019 р.  стали основою:

Таблиці додатку Резолюції слухань  інформує у табличної формі  .

Інфографіці ФОРММ щодо сфер Освіта   

Охорона здоров’я:

, ЖКГ .

Ведучому ефіру – пану АНДРІЮ ТЮРЕНКОВУ – ВЕЛИКА ПОДЯКА ЗА ПРОФЕСІЙНІСТЬ!!!

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. миколаєва»

___________________________________________________________________________

Громадська експертиза  здійснено в рамках проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» (ФРММ) на тему: «Від цілісності до ефективності місцевих бюджетів 4 областей України» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Мета проекту: Запровадити міжнародні стандарти прозорого та підзвітного процесу бюджетування у принаймні 16-х пілотних місцевих громадах (містах регіонального значення та  об’єднаних територіальних громадах) в 4-х областях півдня та сходу України.

Партнери проекту: ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики»; ГО «Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень» (м Херсон); ГО «Кризовий медіа — центр «Сіверський Донець» (Сєверодонецьк).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>