Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Ефективні місцеві бюджети (Анонс одеського обласного круглого столу)

ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ)  спільно «Мережею Ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії» запрошує представників громадськості, медіа, бізнесу, місцевих голів/посадовців/депутатів м. Южне та місцеві громади Одеської області за круглим столом обговорити практики, виклики та ресурсні (навчальні, грантові) можливості для налагодження громадського аудиту/контролю для належного місцевого самоврядування.

Круглий стіл буде проведено з 17-00 до 18-00 у м. Южне Одеської області, 13 серпня 2019р. (приміщення міської бібліотеки, вул. Шевченко, буд 1, м. Южне Одеської області).

Початок реєстрації учасників о 16-45

Ми обговоримо практики громадянських ініціатив у сфері ефективності місцевих бюджетів за грантовою, консультативною, навчальною підтримкою ФРММ 2015-2019 років та перспективи формування дієвої коаліції #Громадська префектура, що народжується у Вашої громаді, області та півдні України.

Буде оголошено конкурс грантів «Громадська префектура для ефективних місцевих бюджетів півдня України» та набір громадянських активістів і медіа у  «Школу громадських префектів» ФРММ за кошти  NED.

Умови грантового конкурсу та набору на навчання .

Експерти та Модератори:

  • Михайло Золотухін, директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»;
  • Інна Полякова, голова ГО «Суспільний добробут», координатор проекту #Громадська префектура у Одеської області.

Заявки на участь (П.І.Б, організація, телефон) чекаємо на: 

fondnikol@gmail.com, тел.//факс (0512) 47-38-79. 

Також з питань участі у круглому столі  звертатись до 

Інни Поляковій polyakova1081@gmail.com 093-82-12-941,:

Прес-служби ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та ГО «Суспільний добробут»

____________________________________________________________

Круглий стіл проводитися в рамках проекту ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» http://frgn.mk.ua на тему:«Демократія та законність для ефективних місцевих бюджетів на півдні України» за підтримки NED (м. Вашингтон, ОК, США).

Проект реалізується в партнерстві з ГО «Суспільний (м. Южне Одеської області), ГО «Причорноморський центр політичних і соціальних досліджень» http://pcpsd.blogspot.com (м. Херсон) та в рамках діяльності мережі «Ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>