Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

«Школа екскурсоводів для жінок м. Миколаєва» набирає обертів.

З початку жовтня   20 учасниць проекту відвідали 5 лекцій і 3 практичних заняття. Проведені лекції на наступні теми: вступ в професію, історія міста Миколаєва, археологія міста Миколаєва, професійна майстерність екскурсовода, вміння та навички екскурсовода, мовлення екскурсовода.
На практичних заняттях були проведені учбово – методичні екскурсії до Миколаївського обласного краєзнавчого музею,археологічної пам’ятки «Городище Дикий Сад». Учасниці проекту взяли участь у круглому столі на тему: «Туристична привабливість міста Миколаєва: інвентаризація туристичних ресурсів міста», який відбувся 17 жовтня 2019 року о 16:30 в Центральній міській бібліотеці ім. М. Л. Кропивницького.

Департамент економічного розвитку Миколаївської виконкому

__________________________________________________  Тренінг проводився в рамках проекту«Школа екскурсоводів– проведення тренінгів для жінок м. Миколаєва»  що реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» при партнерстві з Департаментом Економічного розвитку Миколаївської міської ради за підтримки Асоціації міст України (АМУ) та проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС www.pleddg.org.ua ), який в Україні впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ)за кошти Міністерства міжнародних справ Канади.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>