Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Внутрішній контроль та аудит: зручно посадовцям та корисно громаді (Анонс)

Запрошуємо зацікавлених осіб  у четвер 28 листопада о 11-00  на круглий стіл «Проблеми впровадження системи внутрішнього контролю та внутрішнього аудиту для місцевого самоврядування».

Захід відбудеться у приміщенні Центру підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск» (м. Дніпро, вул. Андрія Фабра, буд. 4, к.2)

З громадськими активістами та запрошеними представниками органів місцевого самоврядування  ми обговоримо результати громадської експертизи виконавчих органів Дніпровської міської ради щодо запровадження внутрішнього контролю у діяльності головних розпорядників бюджетних коштів Дніпровської міської ради станом на 3 квартал 2019 року.

Також директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва», координатор ініціативи Мережі #ГромадськаПрефектура Михайло Золотухін людською мовою пояснить:

  • Вимоги законодавства України щодо запровадження системи внутрішнього аудиту та внутрішнього контролю;
  • Можливості системи управління якістю витрачання коштів місцевого бюджету з огляду на її ефективність та корисність для громади;
  • Передбачена законодавством відповідальність посадових осіб ОМС;
  • Шляхи запровадження системи ВК- ВА  в громадах Дніпропетровщини.  

Місце проведення: ЦПГКІ «Тамариск» (м.Дніпро, вул. Андрія Фабра, буд. 4, к.2). початок реєстрації 28 листопада 2019 року о 10-45.

З питань участі звертатись до 15-00, 26 листопада до ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики» (м.Дніпро) на:

e-mail: dcecrp_pi@i.ua  тел: (067) 722-50-46.

Прес-служби ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та  ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики»

Круглий стіл проводиться в рамках проекту «Внутрішній контроль та аудит – як основа підвищення ефективності місцевих бюджетів у 4-х регіонів України», якій реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» спільно з ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики» за підтримки Уряду Великої Британії та в рамках діяльності «Мережі ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії».

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>