Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Рецепти якості благоустрою і доріг 5-ти міст Херсонщини (анонс круглого столу)

Запрошуємо представників громадськості та органів місцевого самоврядування м. Херсону, м. Каховка, м.  Н. Каховка, м. Гола Пристань, м. Олешкі у середу 27 листопада о 12-00  на круглий стіл: «Громадська префектура для ефективності місцевих бюджетів Херсонщини».

Ми обговоримо результати громадського аудиту ефективності розпорядників коштів по утриманню автомобільних доріг та зелених насаджень громад Миколаївської та Херсонської областей та з’ясуємо що робити далі. 

Громадський аудит провела коаліція #ГромадськаПрефектура за методикою та при координації ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва». Записка  на http://www.frgn.mk.ua/wp-content/uploads/2019/08/Zvit%20dosl19.pdf.

Експерти-модератори:

  • Тетяна Золотухіна, експерт ФРММ та #ГромадськаПрефектура;
  • Ірина Бродовська — експерт ГО «Європейський вектор розвитку».

Місце проведення: приміщення Медіа-центра ІРС. (вул. Пилипа Орлика (9 січня) буд. 30 оф.33).

Початок реєстрації о 11-45.

З питань участі звертатись до 12-00, 26 листопада до Ірини Бродовської , на:

E-mail: bia-irina@ukr.net , Тел: (066) 872 -25-08.

Разом ми намітимо кроки по запровадженню принципів належного врядування та виконання вимог національного законодавства органами місцевого самоврядування!

Саме такий є наш рецепт добрих доріг та благоустрою наших міст!

Прес-служби ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та  ГО «Європейський вектор розвитку»

__________________________________________________________

Круглий стіл відбудеться в рамках проекту «Громадська префектура (ГП) для прозорості та ефективності місцевих бюджетів», якій реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» спільно з ГО «Європейський вектор розвитку» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні та в рамках діяльності коаліції #ГромадськаПрефектура.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>