Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

За антикорупційну ЕКО — систему на Березанщині! (Анонс)

Запрошуємо 9-00 у понеділок 9 грудня активістів посадовців, депутатів селищний ради та медіа в антикорупційне кафе ГО «ЕКО. Березань» підвести підсумки річної співпраці «Мережі ресурсних цетрів із розвитку місцевої демократії» з райрадою і виконкомами 2-х ОТГ району та намітити спільні кроки до добрих доріг, освіти, медицини у громадах району. Програма заходу

Ми відсвяткуємо Міжнародний день боротьби з корупцією обговоренням проекту рішення, що виносіться на грудневу сесію селищній ради та людською мовою презентуємо рекомендації експертів Мережі по налагодженню більш ефективного врядування та формування антикорупційної еко-системи у місцевої громаді.

Проект рішення Березанській селищній ради «Про затвердження Антикорупційної програми об’єднаної територіальної громади Березанської селищної ради на 2019 – 2021 роки та Порядку запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у Березанській селищній раді та її виконавчих органах» .

Експерти та модератори:

Валерій ХОМІЦЬКИЙ – Березанський селищний голова

Михайло ЗОЛОТУХІН – Директор ГО  «Фонд розвитку м. Миколаєва»;

Олексій СИДОРЧУК — Заступник голови Березанської районної ради;

Олена ВОЛКОВА-  експерт ГО «ЕКО.Березань»;

Вікторія ЦАРЬОВА— начальник відділу Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  (БВПД).

Місце проведення: офіс  ГО «ЕКО.Березань» ( смт. Березанка, вул. Центральна, 80/2.).

Початок реєстрації: 08-45. Час проведення: 09-00 – 12-00.

З питань участі звертатись до 15-00, 8 грудня до «ЕКО.Березань» на eko.berezan@gmail.com 

 Прес-служби ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та ЕКО.Березань» 

_____________________________________________________________

Діалог за дружньою кавою відбудеться за підтримки проекту  «Посилення децентралізації: антикорупційні політики для нових об’єднаних територіальних громад», що реалізується ГО «Чернігівський Центр Прав Людини» при партнерстві з ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» з ГО «ЕКО Березань», Березанською райрадою та виконкомами Березанської, Коблевської ОТГ та Миколаївським місцевим центром ПВПД та завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії.

Круглий стіл є черговим заходом проекту «Дієві механізми гармонійного розвитку сіл в об’єднаних територіальних громадах Миколаївщині», що реалізується Фондом при партнерстві з Миколаївською облрадою, Миколаївською ОДА згідно на виконання технічного завдання  3.2.1.4. Плану заходів з реалізації у 2018-2020 роках Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2020 року.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>